Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28 Ное 2021 18:12



Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
ZHD200 LNB - Няма сигнал. 
Автор Съобщение

Регистриран на: 27 Апр 2015 23:10
Мнения: 16
Отговори с цитат
Здравейте, днес ми изгоря стандартния приемник, но за щастие имах почти НЕ-използван, но блокиращ zhd200.

Проблема е, че нямам сигнал индикатора е на 0 процента.

Мога да приложа и снимки, при избор на спътник Hel Sat ми е под червен надпис. Сменях и в "други", "спътници" LNB ключа под "универсален и другия LNB STACKER, но няма никъв резултат. След което изписа грешка LNB късо съединение и спрях да човуркам.

Искам да подчертая, че до вчера всичко ми работеше със стария приемник и антената(Не е булсатска) въобще не е пипана към нея е вързан един кабел.

Приемника не е ползван с години, даже мога да кажа, че въобще не е ползван.

Видях закачения пост по тая тема, но като цяло нищо не можах да направя.

Благодаря предварително.
Поправка: Приемника е бил купен от БГ за Германия, обаче там роднините ми не можали да го настроят и сега подгледнах таймера му че е на 00:00 изтяткло му времето, разбира се приемника не е плащан,но и при това положение немога да разбера защо не може да се свърже със сателита на булсат под избор на антена Хел Сат ми е с червен надпис.
Има ли спасение тоя приемник, за да знам понеделник да пращам ли човек в офис на булсат да го активират.


30 Окт 2020 21:43
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1 мнение ] 

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: monk007 и 10 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB®