Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28 Яну 2021 17:24Отговори на тема  [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Следваща
ПОЛИТИКА 
Автор Съобщение
Аватар

Регистриран на: 06 Юни 2007 00:30
Мнения: 1792
Местоположение: EU
Отговори с цитат
Не че тея дето са по полетата из западналата Европа имат тези неща.
Колко от тях са в състояние да си направят справка в здраваната каса? За пенсионно осигуряване въобще да не питам!
Пробват ги като зрели дини - чукат - ако са годни ги изконсумирват и до там...но сами са си виновни.


02 Май 2020 13:00
Профил WWW
Аватар

Регистриран на: 15 Ное 2008 22:07
Мнения: 442
Местоположение: София Младост
Отговори с цитат
Имат, под нас живее една ромска фамилия, та съм ги питал. Понеже са от етноса не искат много да ги взимат на работа. Иначе и децата им бяха абитуренти - всичките. Вярно, че моите комшии не са представителна извадка, ама гледех интевюта на още незавършили ученици, които си търсят работа, но за 1000 лв не искат да работят, при положение че живеят при мама и тате.
Моето мнение е, че за за привлекат работници във всяка сфера, просто трябва да се научат да плащат, и то не под масата.


02 Май 2020 13:27
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 00:24
Мнения: 2461
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
До къде изпадна тази наша опозиция - Антон Кутев се жалва пред Любо Огнянов, че правителството било взело много пресилени мерки против пандемията. Представяте ли си, ако беше обратното, ако не бяха взети тези мерки. Тогава воят щеше да е двойно по-силен - защо не са взели мерки. Тия другари биха се радвали, ако болните и умрелите бяха повече. Малкото умрели в момента, не са в полза на родната ни мислеща за народа опозиция. Правилните мерки вдигат рейтинга на управляващите. Значи това е лошо. Добре ще е според опозицията мерките да са неправилни. Така щяха да имат поводи дори за искане на оставки.
Любо му казва : - Ама в другите държави мерките бяха още по-строги.
- Там онези хора имаха повод за строги мерки.
- Вие да не искате да кажете, че и тук е трябвало да изчакат да умрат повече, че тогава да се вземат мерки.
- Не искам да кажа точно това.
Сконфузено отговаря лидерът на опозицията. Какво иска да каже и той не знае. На принципа - не знам как е, ама не е тъй.
Сега помощите и премиите не достигали до хората. Ами не достигат, защото се прави под строг контрол, помощите да отиват за наистина пострадалите и се губи време. Ако се раздаваха ей така на калпак, пак щяха да са недоволни, че се дават пари без отчет. Те са длъжни да кажат на магарето - чуш. Каквото и да е, те са за обратното.
Най-е лесно да се плюе. Затова и аз избирам лесното - плюя опозицията. Защо ли ? Ами защото те са алтернативата. Някой ден може те да ни управляват. Това че днес не управляват, не значи че не трябва да носят отговорност за глупостите и лъжите, които говорят и то в токова време.
Щях да изпусна и другите опозиционери :oops: Искам плевенския копелдак да стане премиер. А неговите сценаристи, до един да станат министри. Само те ще ни оправят. Защото те пък са уникум по плюенето, което ще рече, че от всичко разбират. Да съставят, начело с гологлавия кабинет ! Иван Кулеков напр. всяка вечер може да излиза и да ни разказва кое не е правилно. Ами идеален е за социален министър. Деница да върви на майната си. Кулеков е човекът, който ще раздаде и направи... Ще ги преживеем и тях 2-3 години :( ,колкото да си минат от реда.
На Радан му се затъкна устата в Брюксел. Другите са гола вода - нямат нужда от коментар.
Волен ... Не се смейте :D Хайде оставям го и него да пътува по Алабинска/тя води до съдебната палата, ако някой не знае/.
Та с тази алтернатива, Борисов ще е премиер, докато сам реши да не е !


04 Май 2020 23:16
Профил

Регистриран на: 11 Юни 2014 13:56
Мнения: 641
Местоположение: САМОКОВ
Отговори с цитат
Оставете ги тия нещасници, жално ми стана днес като видях плаца на военното училище което между другото е 800х400 м почти празно! А само нашия випуск беше 2000човека :( А сега сигурно армията ще се събере там! А ние се занимаваме с тикви и нещастна липсваща опозиция! Май и децата на нашите деца трябва да измрат и ако още има българи прехода ще свърши :? Честит празник на всички военнослужещи и на всички носещи хубавото име Георги!! И друго чух от височайша уста, че като кашик за някакво упражнение били стреляли 3 патрона! Чиста лъжа братята кашици стреляха с хиляди на ден и в дюшеците си имаха скрити хиляди :lol: А спец частите сега искали 300х за година, това са 100сандъчета :(Нищо работа :D


06 Май 2020 09:26
Профил
Аватар

Регистриран на: 06 Юни 2007 00:30
Мнения: 1792
Местоположение: EU
Отговори с цитат
Каква е тази телевизия TV1?
Гадна политика, жалка журналя и ето го търсения ефект!
Няма управия във водената от Боко & Харем държавица...


18 Май 2020 09:21
Профил WWW

Регистриран на: 11 Юни 2014 13:56
Мнения: 641
Местоположение: САМОКОВ
Отговори с цитат
В интерес на истината и аз я търсих да видя имаме ли я ама не! И къде се е заврял генерала там при баш мисирките! Е те затова го скриха, щото като и той си изпусне нервите ке ни надвие вирусот, дето викат бракята ама не короната ами оня бай ганьовския от който май нема спасение :D


18 Май 2020 09:35
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 00:24
Мнения: 2461
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
Знам че много от вас са гласували за този наш президент, защото чисто физически изправен до Цецка, той буди респект. Борисов направо им подари този пост на Корнелистите., но да не се връщам сега чак толкова назад. Пък е и минало ...
От една страна е добре президента да е опозиция на премиера. Но този наш Радев до такава степен е опозиция, че се обезличава фактическата му длъжност - президентството. Да си опозиция не означава непременно и винаги да казваш на бялото черно. До оня ден напр. господинът Радев твърдеше, че мерките взети от правителството са били пресилени, че се всявало страх и пр. Днес човекът явно забравил какво е говорил преди две седмици, се изцепи, че видите ли, ако той бил управлявал, щяло да има много по-малко умрели. А кажете ми, прилично ли е точно умрелите да се използват в една опозиционна реторика :evil: При това тези дето са му втъкнали тези думи в устата, абсолютно са го подвели. Защото не са си направили труда да видят статистиката на починалите по време на управлението на БСК и починалите сега. Както и раждаемостта ... И двете статистики не са в полза на опозицията. Да не обиждам президента, че във форуми като този това е недопустимо ... Затова само ще кажа , че за този Радев абсолютно важи поговорката, че ако човек си мълчи, ще изглежда по-умен.


Последна промяна vanderel на 19 Май 2020 22:22, променена общо 1 път19 Май 2020 21:26
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 00:24
Мнения: 2461
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
ДЕМОГРАФСКИ ПРОБЛЕМ :!:

Това което ще прочетете сега, няма да сте го чели и слушали на друго място, защото си е лично мое мнение.
Ако чуете някъде по медиите, че някой споменава демографията като проблем и се вайка за това, да знаете, че този човек е абсолютен демагог. Защо ? Ами защото обикновено се визира демографията в страната като цяло. А каква е демографията на България ??? Раждат се малко българи - да, но раждането на български граждани далеч не е ниско. Започвате да схващате на къде бия. Докато в българските семейства се раждат по 1, максимум по 2 деца, то няма нужда да казвам какво е сред ромите. До тук не съм казал нищо ново :D Но да го питам аз този дето се вайка за демографията, как се приема закон, който да я подобри. Как в условията на демокрация и равноправие, ще накараш едните да раждат, а другите да спрат. Как ще направиш закон за българи и отделно закон за цигани :?: без да нарушаваш човешки права. С Каракачанов лично съм спорил на един Трифон зарезан, по този въпрос. Той и сега си продължава да твърди как това можело да стане като се стимулират само тези които имат образование или работят. Питам го аз тогава - тази жена която днес на 20 год. ражда третото си дете, какво е виновна, че като е била на 7 год., родителите и не са е завели на училище. Защото едно 7 годишно дете си е дете в чистия смисъл на думата. То няма разума и правата на възрастните. Затова е измислено понятието - пълнолетие ! За безработицата сред този етнос да не говорят. Тя е съвкупност от много причини и ще стане много дълго, пък и те причините са ясни. Та как господа загрижени демографи ще създадем закон, без да нарушаваме правата на човека според световната харта на ООН и без да нарушаваме световното международно право.
С едно еднократно плащане за проблемното трето дете сред българите и не плащане на премия за следващите/заради ромите/, проблемът - Демография не може да бъде решен. Числото 3 е единственото, което що годе не нарушава ничии права, но ефекта от него е незначим. Така че решение при днешната демокрация и при членството ни в ЕС и ООН , на този проблем няма. В някои страни проблемът даже е обратен.
Който се напъва да говори по този въпрос е абсолютен популист.


19 Май 2020 22:20
Профил
Аватар

Регистриран на: 06 Юни 2007 00:30
Мнения: 1792
Местоположение: EU
Отговори с цитат
vanderel написа:
...Защото не са си направили труда да видят статистиката на починалите по време на управлението на БСК....
Тия наште хубавци и на този фронт ли са се подвизавали? :mrgreen:

Относно демографския проблем - едно магаре винаги си остава магаре, независимо от това дали е впреганто в каруца или каляска.


20 Май 2020 08:55
Профил WWW

Регистриран на: 11 Юни 2014 13:56
Мнения: 641
Местоположение: САМОКОВ
Отговори с цитат
Двама, тримца генерали от убави по убави спорят на кой звездите/ромбовете/са по - beautiful и се ритат по лампазите! А когато главатарите се ритат индианците се оглеждат за кой да скалпират или пратят в пенсия, щото два вожда все още може ама трима не! Просто някой ще изпадне зад борда в прериите тилилейски :lol:


20 Май 2020 13:11
Профил

Регистриран на: 11 Юни 2014 13:56
Мнения: 641
Местоположение: САМОКОВ
Отговори с цитат
https://www.edna.bg/svobodno-vreme/nie- ... mo-4649700
Готино а :D


06 Юни 2020 14:50
Профил
Аватар

Регистриран на: 08 Дек 2007 15:33
Мнения: 518
Местоположение: Сателитната телевизия и интернет не е за всеки
Отговори с цитат
iuri2 написа:
https://www.edna.bg/svobodno-vreme/nie-oceliahme-vsichki-rodeni-mezhdu-1950-ta-i-1990-ta-triabva-da-prochetat-tova-trogatelno-pismo-4649700
Готино а :D

Цитирах го защото давам +1 000 000 000 за този пост.
Аз съм селянин от село. Ходил съм овчарче и козарче с дядо ми. Пил съм вода от барички и кладенчета па още съм жив.


06 Юни 2020 16:30
Профил
Аватар

Регистриран на: 15 Ное 2008 22:07
Мнения: 442
Местоположение: София Младост
Отговори с цитат
То май поколението след 2000 г стана като западняците! Крави, кози , овце.... само на картинка. Е сигурно има и изключения, но масата е така. :D


08 Юни 2020 14:21
Профил

Регистриран на: 11 Юни 2014 13:56
Мнения: 641
Местоположение: САМОКОВ
Отговори с цитат
А не май и Милка си смени кравата че знаете какво знаеха децата/синята дава и мляко и шоколад/А ние пиехме сурово мляко направо от цинковата кофа и поне аз съм отгледан от бабето с разбити сурови яйца без страх от салмонела! И да правехме каквото искаме и бяхме все навън на игра, но ако даскал ни фраснеше шамар в даскалото няма да Ви разправям после в къщи какво следва! Но ние си минахме времето и сега е време на малките ни разбойници да вземат всичко в ръцете си и най-последа свършат тоя преход м...а му :( :D


08 Юни 2020 15:05
Профил

Регистриран на: 11 Юни 2014 13:56
Мнения: 641
Местоположение: САМОКОВ
Отговори с цитат
Егати и държавата-летеца гони с дрон пожарникаря и в спалнята :lol: Ми стреляй бе какво са чудиш :D Китайците ще дадат друг


17 Юни 2020 17:09
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Следваща

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB®