Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28 Мар 2024 17:13



Отговори на тема  [ 291 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Следваща
Булсатком скоро с нов собственик? 
Автор Съобщение
Аватар

Регистриран на: 24 Юли 2016 00:01
Мнения: 162
Местоположение: село Левуново
Отговори с цитат
vanderel написа:
Както винаги се появяваш точно навреме :D Благодаря ! До сега не беше се налагало да изключваме тази функция. Ако се оплачат и други, че нямат звук на ID и на националния немски канал ARD, ще трябва да го обясним в някоя техническа тема.
Поздрави !!!


С интерес ще изчакам твоите "обяснения", за пореден път те предупреждавам, че тази материя не е за нереализирани електротехници. За да обясняваш на другите е необходими ти да си наясно, а после да обясняваш на останалите. Да не се получи същото като с политическите ибрици който ни демонстрираше как ги разнасяш или ще ни разпъваш индиански палатки отново?


13 Апр 2019 14:54
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24
Мнения: 2851
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
taraponty написа:
С интерес ще изчакам твоите "обяснения", за пореден път те предупреждавам, че тази материя
Искаш да осереш и тази тема. ОК
Нали помните че имаше един мизерник 5610. Оня 5610 обиждаше наред повечето от уважаваните потребители на форума и логично го изгонихме. Въпреки че аз тогава го търпях и с мен 5610 нямаше проблеми. След изгонването на отвратителния за всички 5610, той си направи нова регистрация с потребителско име - Тарапонти. Аз обаче го разкрих веднага по душичката му и при първите опити да обиди някой, вече не издържах и защитих колегите. От тогава този ме намрази мен. Сега го търпим, защото е ясно че с плаващия си IP адрес ще си направи нова регистрация. Но и търпението си има граници ... ! Хубавото в случая е че той спря де се занимава с другите и насочи злобата си само към мен. По този начин обаче ми дава шанс да го накажа, защото явно бана за него е малко. Така той си губи времето вместо да го отдаде на семейството си/макар че като гледа човек характера му, едва ли има такова/, напъва се, ядосва се, чуди се какво епитети да ми сложи че да ме заболи най-много. За да бълва човек злоба, то той се натоварва психически. И това е моето наказание към него - всяка обида към мен, е шамар от мен към него :wink:
Не ми се ще да го казвам, но :( :arrow: аз се забавлявам тук и имам сигурно четири цифрено число постове от общо около 5000, след които ответния пост започва с "благодаря". За личната си поща пък да не говоря. Тарапонти не може да ми извади и един такъв пост, в който някой му благодари. И как този човечец, който дължи всичко на родителите си, вкл. и че са го завели хората в Америка, да научи езика, да ме притеснява :D Поназнайвайки езика този поразбирва и някои технически термини, които са все на английски. И това явно го залъгва че разбира нещо. Но и да разбира - лошо няма. Аз не съм тръгнал да се състезавам с него. Пък и във форума има достатъчно добронамерени хора, разбиращи от компютърни програми. Така че ако опре работата до разясняване на някой аудио или видео стандарт, или на някоя компютърна програма, ще се намери някой като XaMaB напр. който да ни го обясни, няма никой да разчита на някой си 5610 или там какъвто е. Аз мога да водя лекции :D само по електротехника :wink:

И последно тук, за да не цапам и темата за политика- аз съм открит човек - казал съм за кого съм гласувал, казал съм и само кои двама човека могат да ме обидят - QD sat и Aтома, защото имам респект към тях. Добре обаче, че не казах че съм атакист. Сега темата за политика щеше да е пълна със злоба против Волен Сидеров, от страна на този.
Да ме извинява премиера, че споменах името му, та сега злобата освен към мен се изсипва и към него :D Но това са само още шамари ... :D :D Да не говорим че "американеца", заради мен да ме заболи, нападна и народа, който 11 пъти гласува по един и същ начин. Бий си шамари човека, защото толкова му е акълеца. Гледайте след малко какво ще стане тук :D Аз разбира се достатъчно много му отделих и каквото и да каже ще го игнорирам.

:idea: Трябваше само да ви информирам за 5610, но се увлякох. Извинявам се на всички прочели това, защо от горното не сте научили нищо, само сте си загубили времето !!!


Последна промяна vanderel на 01 Окт 2019 22:36, променена общо 1 път



13 Апр 2019 23:26
Профил
Аватар

Регистриран на: 16 Мар 2010 15:54
Мнения: 67
Отговори с цитат
taraponty написа:
За да ти е лесно ти обяснявам за да гледаш сателитна телевизия има 3 компонента 1) Антена 2) Коаксиален кабел 3) ресивър. %.


Не знам за теб, но на мен ми трябва и телевизор. Или поне някакво устройство с екран.
За другото. Не съм адвокат, (На Ванди или друг) но не харесвам когато се нарушава добрия тон. Моля сдържай се. В края на краищата въпросът не опира само какво казваш, а и как ще го кажеш. Но това е общата болест на днешното поколение. Не е изцяло твоя вината. А колкото до английския. От 22 години работя в Шотландия, и все още не смятам, че го знам перфектно. Мога да цитирам Чърчил по въпросът:,, Американците развалиха английския и си мислят, че са създали нов език".


Последна промяна sispol на 14 Апр 2019 17:35, променена общо 1 път



14 Апр 2019 09:10
Профил
Аватар

Регистриран на: 06 Юни 2007 01:30
Мнения: 1927
Местоположение: EU
Отговори с цитат
По темата :D
Хубаво би било новият собственик да остави форума....

OT - on
Добри утро на колегите :mrgreen:
От последните мнения (постове) се усеща едно леко напрежение между колегите тарапонти и vanderel :?
Колеги, лее се достатъчно жлъч по полето на българската журналистика, по улиците... хората са станали изнервени и нетърпъми един към друг.... Защо трява да се пренася тази жлъч и тук?
Нека сме над тези неща и се държим подобаващо, държанието тук в някой моменти ми напомня на детската градина.
Колеги, вземете пример от вождовете и заровете томахавките, а след това може заедно и лулата на мира да изпушим :mrgreen:
taraponty написа:
Ххххххх, броят на постовете (пак английска дума) ги пише под аватара (на български се казва картинка) който си поставил в профила.

Ххххххх, броят на постовете ги пише под аватара(на български се казва картинка), която си поставил в профила.
аватар
Речник на българския език
аватар — съществително име, мъжки род (тип 7)
Значение
рел. В индуизма — име на различните инкарнации на боговете, особено на Вишну.Прен. Метаморфоза, трансформация.


В компютърния жаргон думата аватар се използва за картинката, която един потребител слага на профила си. :!:

Пиша тези неща не за да настъпя тарапонти, а да го помоля за повече толерантност и при възможност избягване на поставянето на епитети! За всички от нас сат тв е само хоби и начин на "разпускане" след всекидневния стрес. Идеята тук във форума е помощ от потребител към потребител, нищо професионално и без гаранции, с правописни грешки, кой как може...
Колеги, това е апел, но Ви моля най-учтиво да загърбите дрязгите и заедно да си пием бирата и да се наслаждаваме на живота!
OT -off

Лек ден на всички :D


14 Апр 2019 10:13
Профил WWW

Регистриран на: 02 Ное 2011 20:32
Мнения: 489
Отговори с цитат
Хе-хе-хе, значи Тарапонката бил №5610 (това е номерчето ми на закачалката в гардероба на Большой Театр) :D.
Благодаря ти приятелю vanderel, че ми отвори очите!


14 Апр 2019 20:40
Профил
Аватар

Регистриран на: 05 Апр 2009 14:33
Мнения: 367
Местоположение: София
Отговори с цитат
https://money.bg/business/bulsatcom-sht ... nitsi.html

Цялата пресконференция => https://www.facebook.com/cwdbg/videos/2590695390991699/


01 Окт 2019 15:43
Профил
Аватар

Регистриран на: 11 Юни 2014 14:56
Мнения: 944
Местоположение: САМОКОВ
Отговори с цитат
На нов началник и малко прасе......Ама то по лошо не може да стане така че ще чакаме най-доброто :lol: А дано...другото засега няма да го казвам :D


01 Окт 2019 20:30
Профил

Регистриран на: 19 Апр 2011 12:43
Мнения: 104
Отговори с цитат
Сигурен съм, че нещата ще се оправят!
Очакваме правилните действия!!
Коледа идва с перфектно качество и поне 20 HD канала с истински битрейт!!
Успех на "новото" ръководство!!!


02 Окт 2019 10:40
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24
Мнения: 2851
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
И от сега мога да им го гарантирам на новите собственици - скоростта на прилива, ще е много по-голяма от тази на досегашния отлив. Всичко зависи от тях :!: И да забравят за БС1 ...
На тройката и четворката ще има достатъчно честоти. От тях се иска само едно - качествени приемници :!: Ако технически нещата са изпипани, собствениците на телевизии сами ще клекнат ценово пред перспективата.
Стабилизиране пред банките и държавата, инвестиране в съвременна техника ... преговори с ТВ производителите - това е последователността, която ще изведе фирмата от батака !
Успех :!:
Ние във форума си гледаме работата :wink: :D


02 Окт 2019 14:17
Профил

Регистриран на: 29 Май 2019 15:33
Мнения: 102
Отговори с цитат
https://www.24chasa.bg/novini/article/7693767
-
Сега да не ни накарат да се местим масово към IPTV!?..


07 Окт 2019 21:24
Профил

Регистриран на: 02 Авг 2014 12:55
Мнения: 176
Отговори с цитат
Този "гении" Каролев окончателно ще закопае булсат...

Как точно ще мигрират абонатите на БСК от сателит към IPTV???
Та те нямат изградена подобна мрежа...

Въпросните инвестиции и нови HD канали, ако са само за IPTV, означава, че отлива на абонати ще продължи.

Как тчно ще засилите позициите в сегмента платена ТВ? С какво съдържание ще си напълните каналите?
Ще развивате и GSM мрежата??? В каква насока? А покритието?

Във всичко, което си казал изоставате много от конкурентите... и накрая стигаме до парите.

С 22,5млн. евро този икономически "гении" ще плати просрочените задължения, ще развива IPTV, широколентов интернет, платени канали, GSM мрежа... за сателит не е ясно там нищо не е казал.

Каролев на теб и Остап Бендер ще завиди :lol:


07 Окт 2019 22:53
Профил
Аватар

Регистриран на: 13 Апр 2015 13:44
Мнения: 271
Местоположение: ТВОЯТ ДИГИТАЛЕН СВЯТ
Отговори с цитат
Но пък учудващо за мен е наясно с дългото чакане на резервни приемници, освен ако не е и той абонат (пациент) на Була :D
50 000 бройки по 20 долара са 1 милион долара, плюс още малко за ъпгрейд на някой сървър, то ИПТВ си е изградено на практика. Не е толкова сложно да стане конкурентна фирмата от потребителска гледна точка, те затова и са се навили да я оздравяват. Голяма част от тези 30 милиона ще отидат за глупости като неустойки, клаузи и лихви по провалените грандомански проекти.


07 Окт 2019 23:38
Профил

Регистриран на: 19 Апр 2011 12:43
Мнения: 104
Отговори с цитат
@vhr е абсолютно прав!
Господ да е на помощ на Булсат с новите си съветници и една гореща препоръка:
1.Точка от спасителния план нека бъде ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ качеството на САТЕЛИТНИТЕ ПРОГРАМИ и задължително пускане до края на годината,
поне на официалните 20 HD канали разпространявани за страната ни и то с истинско-реално HD качество!!

Всичко друго е бош лаф както се казва, ако искат да има реален и видим ефект след фалита ... и още малко по темата:
https://tvnovini.bg/tv-operatori/bulsat ... riya-sat-1


08 Окт 2019 10:22
Профил
Аватар

Регистриран на: 15 Ное 2008 23:07
Мнения: 655
Местоположение: София Младост
Отговори с цитат
Аз бих казал, че Каролев работи изключително добре с цифрите/отличен финансист е/ и ако има карт бланш, нещата ще се получат. Не вярвам да говори празни приказки! Това от което се опасявам обаче е, че може да ни се вземе свободата. Имам предвид подписване на договорите на всеки 2 години и после само чрез подновяване, а не както е в момента. Ще заприличаме на другите оператори в това отношение. Иначе всичко което казва е достижимо и е напълно възможно да ни се случи.


08 Окт 2019 18:03
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24
Мнения: 2851
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
pepy1 написа:
Това от което се опасявам обаче е, че може да ни се вземе свободата. Имам предвид подписване на договорите на всеки 2 години ...
Ето това е МНЕНИЕ :!:

Досега и в момента БСК е олицетворение на народния оператор. Либерализмът му е носил само приходи, с едно изключение :wink: Абонатите в чужбина напр. трябва да са под особено внимание. Там свободата е задължителна. Хората отиват, връщат се, местят се ... Изпитват трудности с монтажа на антените, заради законите в европейските страни. Тези хора и без договори плащат за по година напред. С досегашната техника са имали толкова проблеми, че сега наистина заслужават едно по-особено внимание.
В страната - много хора ползват услугите на оператора сезонно - по села и вилни зони. За тези хора свободата също е задължителна. Бизнес клиентите също предпочитат БСК заради свободата...
И понеже абонатите не могат да се делят на чужбинци и др., ще е добре новите собственици ако и да са с европейски манталитет, да не бързат да поевропейчват фирмата с договори, неустойки и пр. Фирмата сега си работи добре и има нужда само от покитайчване :!: :!: :!:
Ако са изчистени задълженията към банки и държава, едно умно покитайчване + на първо време инвестиране в още една S2 честота, ще вдигнат нивото на сигнала, до степен приемлива.
Не трябва да се забравя, че промените трябва да се правят с мярка, за да може сегашните цени да ги препокриват.
Изключението за което споменах по-горе се отнася за една практика досега - напълно излишна. Става въпрос за ромското малцинство и огромното количество техника потънало там, заради прекаленото безхаберие през години. Тези нямат нужда от ласкателства и специално отношение - в смисъл, имат по няколко приемника на един адрес без да ги плащат и сега да им се дават нови ... Да вървят при мобилните. С тях и без тях ... все тая :!: Дори колкото са по-малко, толкова и проблемите ще са по-малко. На тях не трябва да се залага !

Та мисленето му е м***а, защото основата я има ... :!:


08 Окт 2019 23:29
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 291 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Следваща

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB®