баш майстора написа:
Абе не знам, ама дистанционното за тоя модел струваше 1.99 лв., а сега е 7.99 лв.

:lol
Когато дистанционните струваха 1,99 лв., БСК счупиха всички антирекорди в икономиката. Тогава изписах сума ти критики, за това че цената не трябва да е по-малка от 6 лв. Много хора ми се чудиха на акъл - фирмата ги дава евтино по 2 лв., а аз съм недоволен

и искам да ги дават поне по 6. Наистина няма лошо да са евтини и всички да си сменят устройствата с нови. Имаше обаче един проблем - нямаше дистанционни ! Ако си купил 100 хил. дистанционни за 100 хил. долара и искаш да направиш един жест към абонатите - ОК. Но те имаха оскъден брой устройства и вместо да ги пазят, а пазенето става с висока цена, противно на всичко - свалиха цената но минимум. Резултат беше, че малкото дистанционни свършиха за 2 седмици. Изкупиха ги хора без да им трябват/просто заради цената/ и такива за които говори Рамбо.
И стана като да обявиш че ще даваш подаръци, но подаръци да няма. И още какви ли не сравнения могат да се дадат за "умния" тогава ход, на "умните" в БСК !!!