forum.bulsat.com
https://forum.bulsat.com/

Re: Булсатком вече и на PC
https://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=7&t=18752
Страница 112 от 113

Автор:  dtrdimi [ 23 Апр 2018 16:58 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

gogobg написа:
След ъпдейт на Chrom до версия 66.0.3359.117 екранът на телевизията "почерня" :lol: .Пак трябва да връщам на стара версия докато Була се оправят . :evil:


Работи без проблем! Тествано на два компютъра, явно проблема е в твоя "телевизор" :D

Автор:  vanderel [ 23 Апр 2018 17:03 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Ще се оправят Була, ама кога :D Каква им е сметката да лъчат гратис на голям екран :? Затова който ползва активно тези приложения и те все още вървят нормално, трябва да не допуска ъпдейти на операционни системи, браузъри и приложения ...

Автор:  gogobg [ 23 Апр 2018 17:36 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

dtrdimi написа:
Работи без проблем! Тествано на два компютъра, явно проблема е в твоя "телевизор" :D

Пробвах на компа и на ДВА лаптопа с Chrom 66.0.3359.117 каналите имат само звук.С "Google Chrome 58.0.3029.81 Stable" всичко си е ОК.

Автор:  dtrdimi [ 23 Апр 2018 19:04 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

gogobg написа:
dtrdimi написа:
Работи без проблем! Тествано на два компютъра, явно проблема е в твоя "телевизор" :D

Пробвах на компа и на ДВА лаптопа с Chrom 66.0.3359.117 каналите имат само звук.С "Google Chrome 58.0.3029.81 Stable" всичко си е ОК.


Виж сам
Прикачени файлове:
bulsat.jpg
bulsat.jpg [ 39.98 KiB | Прегледано 9625 пъти ]

Автор:  XaMaB [ 23 Апр 2018 21:02 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

GChrome Version 66.0.3359.117 (Official Build) (64-bit) на OSX High Sierra работи на пушка :)

Автор:  JIGGA [ 08 Май 2018 17:08 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Колеги имали проблем с приложението на компютъра,защото на мен като се лог-на ми дава само черен екран и не ми зарежда каналите!!!

Автор:  krasibel [ 08 Май 2018 21:03 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

JIGGA написа:
Колеги имали проблем с приложението на компютъра,защото на мен като се лог-на ми дава само черен екран и не ми зарежда каналите!!!

Работи си нормално.

Автор:  JIGGA [ 09 Май 2018 09:48 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

krasibel написа:
JIGGA написа:
Колеги имали проблем с приложението на компютъра,защото на мен като се лог-на ми дава само черен екран и не ми зарежда каналите!!!

Работи си нормално.

Колега още снощи си тръгна приложението и при мен,но интересното че и на три различни компютри и три различни браузър-а,приложението беше така!

Автор:  ivenco [ 25 Авг 2018 17:31 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Махнаха LaLIGA от FUSION къде сега ще гледам испанското първенство. Стига вече тормоз! :? :shock:

Автор:  vebaev [ 09 Ное 2018 13:08 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

За през браузър знам че не може да се гледа едновременно на 2 места (при един приемник), но как стои въпроса при комбинация на компщтър+телефон или компютър+смартТВ или Фюжън+компютър+телефон?

Автор:  Петър [ 09 Ное 2018 14:57 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

ivenco написа:
Махнаха LaLIGA от FUSION къде сега ще гледам испанското първенство. Стига вече тормоз! :? :shock:
LaLIGA върви по новите канали, "Максовете".

Автор:  zdravkos [ 09 Ное 2018 15:25 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Петър написа:
ivenco написа:
Махнаха LaLIGA от FUSION къде сега ще гледам испанското първенство. Стига вече тормоз! :? :shock:
LaLIGA върви по новите канали, "Максовете".

Брояча си ли навърташ или си новобранец?

Колегата е писал поста преди 2 месеца и половина!!! Тогава нямаше "Максовете" на сателит!!! Току що бяха пуснали "Максовете" само на ИПТВ платформата за Фюжъна(пуснаха ги на 21.08.2018)!

Автор:  evgeni_92 [ 03 Мар 2019 17:31 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Имам един Android TV Box, на който съм инсталирал мобилното приложение BulsatcomTV. Вчера забелязах, че на приложението на box-a излизат платените Диеми и Макс спортовете. Същите ги няма на същото приложение на таблета, както и през сайта на компютъра. Използвам един и същи акаунт - моят собствен. Освен това ми прави впечатление, че каналите на бокса са с по-добро качество отколкото на таблета и PC-то. Някой има ли идея защо така се получава?
https://ibb.co/Nj7PKqs
https://ibb.co/9Hw9D6b
https://ibb.co/zHP0mVt

Автор:  zdravkos [ 03 Мар 2019 18:48 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

evgeni_92 написа:
Някой има ли идея защо така се получава?

Защото профилите на кънекциите са различни.

Автор:  evgeni_92 [ 03 Мар 2019 21:56 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

А има ли начин тези канали да излизат и на другите устройства? Питам, защото преди и на android бокса ги нямаше. Чак вчера забелязах, че се появяват без да съм правил нищо.

Страница 112 от 113 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/