forum.bulsat.com
https://forum.bulsat.com/

Andoid Box за Fusion TV
https://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=4&t=20487
Страница 8 от 13

Автор:  Urbanb [ 27 Окт 2019 12:56 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Urbanb написа:
zdravkos написа:
Хммм, да няма как ти помогна в случая, можеш да потърсиш сам в нета.....
Стика близо ли ти е до рутера, и има ли много други безжични мрежи около теб?

Да има и други безжични мрежи и стика е близо до рутера.

Колега сега разбрах че моя рутер няма 5 GHz тогава на какво се дължи това забиване да не е от стика.

Автор:  zdravkos [ 27 Окт 2019 13:00 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

И при мен има много мрежи наоколо, но нямам твойте проблеми!

Изображение

Отвори си от някой браузър, който ти е инсталиран директно на стика страницата https://fast.com примерно и виж каква ти е скоростта.
Изображение
С тази скорост нямам никакви проблеми за каквато и да било иптв в FHD резолюция с този стик!

За по точно мерене си иснталираш Speedtest® by Ookla® и за сървър задаваш някой булсатски.

Проблемът ти може да е навсякадъде другаде, но не и в стика освен ако не забива с всички приложения и с нито една апликация не работи нормално. Тогава може стика да е е дефектен!


Аз бях до тук с моя латински :D
Лек ден

Автор:  Urbanb [ 27 Окт 2019 13:15 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

zdravkos написа:
И при мен има много мрежи наоколо, но нямам твойте проблеми!

Изображение

Отвори си от някой браузър, който ти е инсталиран директно на стика страницата https://fast.com примерно и виж каква ти е скоростта.
Изображение
С тази скорост нямам никакви проблеми за каквато и да било иптв в FHD резолюция с този стик!

За по точно мерене си иснталираш Speedtest® by Ookla® и за сървър задаваш някой булсатски.

Проблемът ти може да е навсякадъде другаде, но не и в стика освен ако не забива с всички приложения и с нито една апликация не работи нормално. Тогава може стика да е е дефектен!


Аз бях до тук с моя латински :D
Лек ден

Ще пробвам с друго приложение проблема е че нямам друго приложение освен на булсат инсталирано сега ще видя как да си инсталирам ако мога.

Автор:  redchampions [ 28 Окт 2019 09:57 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Urbanb написа:
Рутера ми е на Виваком

Тогава можеш да смениш канала от my.contact.bg. Трябва да си се регистрирал и да си имаш потребителско име и парола, ако не си - направи го.
Слагаш някакъв канал и тестваш скоростта, сменяш канала и пак тестваш и така, докато уцелиш подходящия. Разликата в скоростта при отделните канали може да достигне 3-4 пъти!

Автор:  DevNull [ 15 Ное 2019 20:47 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Забърквам се тук да чета темата и никъде не видях каквото ме интересува. Та въпроса ми е - при платен фюжън пакет с какво качество са програмите.
Питам да знам дали да ръчкам или да не се занимавам с глупости.
За момента разполагам с един X96, а след седмица ще имам и KII pro Mecool.

Автор:  Iliyan N [ 15 Ное 2019 20:56 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Ръчкай...ще останеш доволен!

Изпратено от моят POCO F1 с помощта на Tapatalk

Автор:  zdravkos [ 15 Ное 2019 21:08 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Определено, заслужава си дори само заради ръчкането :D

Автор:  DevNull [ 15 Ное 2019 21:27 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Доообре. Ще ви послушам. Само ще изчакам да дойде KII-то, че X96 ми е само с елече и не ми се занимава да му връщам андроида и да правя dual boot.

Автор:  MacIlian [ 16 Ное 2019 14:00 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Аз от цялата тема останах с впечатление, че приложението е най-добро решение в сравнение със всички останали за смарт ТВ-та (потвърждавам за Панасоник) или други ОС, но изобщо не се доближава до Фюжъна като качество, никъде не си спомням някой да е постнал шот с резолюция като за ТВ над 43", така че за спорта и ръчкането може и да си струва, но дали ще задоволи очакванията на по-претенциозните потребители, силно ме съмнява, като го подкараш на новия бокс, и ако Тв-то е над 43" постни някой и друг шот с максималните резолюции да го имаме на яве.

Автор:  zdravkos [ 16 Ное 2019 15:02 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Ето няколко шота от различните категории:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение


За мен качеството е много добро за бг оператор, при това като бонус към определен план и без допълнителна такса! Всичко зависи от хардуера!
Аз лично гледам телевизия от линукс бокс с FBC тунер, поддържащ възможност за наколко записа и реален стрийминг с транскодиране за отдалечен достъп...

Всичко останало си е допълнителна екстра:
- "Nice to have" but not "must to have" :mrgreen:

Автор:  MacIlian [ 16 Ное 2019 16:13 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Дай модела на андройд бокса от който са шотове, качеството изглежда поносимо, на колко голям ТВ са правени, или са то смарт тв с андроид?

Автор:  zdravkos [ 16 Ное 2019 16:59 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

"Боксът" е
FireTV Stick 4K

ТВ-то е
Samsung MU6179

Автор:  DevNull [ 23 Ное 2019 13:27 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Iliyan N написа:
Ръчкай...ще останеш доволен!

Изобщо не останах доволен. Картината си е мазалище(според моите изисквания де) като я сравнявам с това което имам на другия бокс x96 с alex elec.
Ако е такава и картината от булстския фюжън мале мале. Добре че не си взех - почти се бях заиграл към някой офис преди месец време.

Автор:  zdravkos [ 23 Ное 2019 15:06 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Ъъъъ ? AlexELEC? :roll:
Какво общо има AlexELEC тук с Fusion TV App?

Автор:  DevNull [ 23 Ное 2019 15:29 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Само едно. И двете работят на iptv, но разликата е до марс - не до луната.

Страница 8 от 13 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/