forum.bulsat.com
https://forum.bulsat.com/

Рязане на кабели
https://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=34&t=19947
Страница 1 от 1

Автор:  tziko [ 22 Ное 2016 15:28 ]
Заглавие:  Рязане на кабели

Пореден апел към някой, от който, зависи поддръжката!

На 29.10.16 (събота) заедно с клоните на дърветата, отрязаха и всички кабели по една от пресечките на Патриарха. Като се обадих в кол-центъра ми казаха, че с мен ще се свържат техници, за да ми кажат дали изобщо ще възстановят мрежата. На 03.11.16 (четвъртък) най-накрая се обадиха да ми кажат, че са на адреса да оправят проблема, по стечение на обстоятелствата, предния ден не ми остана време, да пусна заявка към друг доставчик и така останах абонат на булсатком.
На 19.11.2016 (тази събота) боядисваха стълбовете и нарязаха кабелите, този път на ул. Кракра където също съм абонат. От кол центъра казаха само, че знаят за проблема. Чудя се кога и дали въобще ще го оправи някой? Другите доставчици още вчера (21.11.16) преди обяд, приключиха с окабеляването.

Недостиг на техници ли имате, мързи ли ги, нехайство ли е... какво е? Ако продължавате така, не мисля, че ще ви останат абонати. За всичките услуги които ползвам от булсатком, плащам към 60лв/месец, а получавам отношение, все едно ми доставят услугите без пари.

Автор:  Петър [ 22 Ное 2016 19:42 ]
Заглавие:  Re: Рязане на кабели

Колега tziko, кабелите не са круши, та да висят по дърветата. Според "Директива 2014/61/ЕС" на Европейския парламент всички ВИСЯЩИ кабели "пренасящи радио-телевизионен сигнал или интернет" на всички видове оператори са НЕЗАКОННИ. Тези кабели до края на 2015 година трябваше да минат под земята (но изглежда все още не са). Европейската Директива позволява по въздушен кабел да се пренася само електроенергия.

Автор:  tziko [ 23 Ное 2016 22:22 ]
Заглавие:  Re: Рязане на кабели

Знам за този закон, но из европата, никъде не режат така кабели. Където съм ходил, си висят от всякъде, че и са много повече. Тука играта е друга. Опитват се да принудят, всички фирми да плащат наем, за каналите на виваком, които са построени с държавни ресурси, но сега са в частни ръце. Но това е друга тема и не ме вълнува.

Плащам за интернет, искам интернет, това е! Как и от къде ще прекарат кабела си е техен проблем, но като прекъсне, искам да го оправят на време, не след 1 седмица. Все още нямам интернет и ако утре не го правят, ме губят безвъзвратно като клиент.

Автор:  cambiasso [ 26 Ное 2016 13:04 ]
Заглавие:  Re: Рязане на кабели

Толкова с интернета на Булсат , то не бяха рязане на кабели през ден , не бяха чудесии по 1 месец да няма интернет . Ще ги видим сега вивакомците какъв х** и те ще предложат

Автор:  Последен Потребител [ 26 Ное 2016 19:24 ]
Заглавие:  Re: Рязане на кабели

Гледай да се осведомиш добре за техните рутери и др. устройства, че да не плачкаш после.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/