forum.bulsat.com
https://forum.bulsat.com/

Интернет в Аксаково
https://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=34&t=16133
Страница 1 от 1

Автор:  vannko1 [ 28 Юли 2012 11:46 ]
Заглавие:  Интернет в Аксаково

Здравейте господа.
Искам да се оплача от много бавен интернет в Чайка блок 8. Това се случва системно в продължение на два месеца, а вечер дори и интернет няма. Имам приятели съседи, които се оплакват от същия проблем. На няколко пъти се срещнах с техници, които ми казаха, че трябва да се пусне нов кабел, но това не случва поради някакви причини вече доста време. Ако положението не се оправи скоро смятам да пусна жалба в комисията за защита на потребителя.

Автор:  Rado-dB [ 30 Юли 2012 09:13 ]
Заглавие:  Re: Интернет в Аксаково

Знаем за проблемите при вас, Благодаря че ме уведомихте. Вече работим по вашето трасе и проблема ще бъде отстранен съвсем скоро.

Автор:  hristochernev [ 17 Юни 2016 19:49 ]
Заглавие:  Re: Интернет в Аксаково

Значи, не мога да разбера миналата седмица нямаше интернет 4 дни подред... Тази седмица има интернет през ден какво е това нещо, за това ли плащаме... една четвърт от месеца няма интернет... Кокиче е улицата, гр. Аксаково... Когато се обадим казвате че техниците ще отстранят проблема в работно време, много интересно, защо когато има проблем чакате да дойде работното време??? А проблема си седи цял ден и вечер до другия и така нататък, докато някой не се сети да оправи проблема... Нищо чудно, че хората се преориентират към други интернет доставчици :wink: :wink: :wink:

Автор:  impossible911 [ 18 Юни 2016 19:29 ]
Заглавие:  Re: Интернет в Аксаково

Какво работно време бе господа. Длъжни сте да подържате услугата 24/7. Не ви исрам да лъжите непрекъсното хората по телефона и да дърдорите едни и същи глупости. 1 човек оправаше цяло Игнатиево. А вие с два екипа от по 2 човека не може да си оправите проблемите вече 7 дена!?!?!?! 10 трасета не ви работят срамота !

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/