forum.bulsat.com
https://forum.bulsat.com/

Бавен интернет Зона Б5
https://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=33&t=19845
Страница 1 от 1

Автор:  Lenks [ 13 Сеп 2016 07:04 ]
Заглавие:  Бавен интернет Зона Б5

Привет, живея в апаратамен под наем, внасям си таксите редовно, но от няколко дни интернета е изключително бавен. Вместо с 5МВ/s (50mbit) в момента се сваля с 1МВ/s. Като гледам на сайта ви дори и най-евтиния ви интернет е по-бърз...

Прикачам ви и скрийн шот.

Изображение

Автор:  user6396 [ 13 Сеп 2016 20:16 ]
Заглавие:  Re: Бавен интернет Зона Б5

Сигурен ли си, че проблема не е в твоите устройства и мрежови връзки?
Сигнали за проблем с услугите се подават на обявените телефони тук - http://www.bulsat.com/kontakti.php

Автор:  iasend [ 19 Яну 2017 16:48 ]
Заглавие:  Re: Бавен интернет Зона Б5

Аз също съм от Зона Б-5 бл.9 и също плащам от повече от 2 години за 50 мегабита. Много рядко скоростта стига 40 мегабита, а през последните 2 седмици се колебае между 8 и 28 мегабита, както е описал човекът по-нагоре. Многократно звъня на неучтивия Ви съпорт, които едва ли не ми казват да си рестартирам компютъра след като им обяснявам технически грамотно как стоят нещата. Други хора от квартала също се оплакват от подобен проблем, а има доста алтернативи (11 лв НЕТ1 55 мегабита и прекрасен съпорт). Вземете се в ръце! В сайта Ви пише че за 29 лв предлагате премиум пакет със 100 мегабита и допълнителен приемник, а ние лоялните стари и редовно плащащи клиенти сме на под 30 мегабита. Редовно интернета спира или е с плачевно качество. Съпорта ви е ужасен въпреки че с тях се говори учтиво и технически грамотно (за справка Даниела от центъра софия разговор 19.01.2017 16:33 с клиент Ясен Димитров даже ми затвори накрая!!!!) В сайта Ви пише че Всички зони включително Зона Б-5 има оптика, аз не познавам човек с такава а няколко човека, които познавам вече ви смениха заради измамната оптика, която чакаме от 2 години. Поздрави и докато си изтреляте сателита ще останете без клиенти. Имате абонатния ми номер до края на месеца очаквам интернет от 50 мегабита или направо сменям доставчика, нещо което се каня от отдавна а кутията на 3 доставчика ми е над вратата.

Автор:  PetrovPetrov [ 20 Яну 2017 23:15 ]
Заглавие:  Re: Бавен интернет Зона Б5

От скоро скоростта падна на половина. Дано е временно явление заради лошото време или от сорта. С оптика съм и винаги съм получавал това за което плащам до този момент или допреди 2,3 седмици от когато забелязах колебания в скоростта. Относно "съпорта" нямам оплаквания. Винаги са действали адекватно и навреме. Освен проблема със скоростта наблюдавам и промяна при разговори през Viber. Да не говорим за видеоразговор. Направо стана невъзможно последния месец да се "гледаме". Ако има проблеми с мрежата мисля че е редно да ни предупредите когато плащаме в офисите ви, не че разликата в цената е съществена, но ако имате претенции да сте лидери в бранша, мисля че подобни забележки в качеството на услугите ви трябва да се "избягват".
Поздрави на всички четящи и на екипа на Булсатком!

Автор:  iasend [ 21 Яну 2017 10:11 ]
Заглавие:  Re: Бавен интернет Зона Б5

Здравейте, къде в зоната има оптика защото от 2 години няколко човека постоянно питаме и съпорта и в различни офиси и никой не може да ни каже и най често отговарят само нениджмънта има представа. Също така вие на каква тарифа за интернет по оптика сте и от колко време ако не е тайна? Аз смятам че Булсатком наследиха изключително зле равита и технически и логистично мрежа на united net след като ги купиха за да покрият квартала с интернет и не направиха нищо за да го подобрят. Виваком вече за същите пари предлагат оптика до блока на 100 мбита да не говорим за маниаците които искат 200-300-500 че и 1000 мегабита при тях е възможно естествено срещу съответното заплащане

Автор:  Петър [ 21 Яну 2017 12:58 ]
Заглавие:  Re: Бавен интернет Зона Б5

PetrovPetrov написа:
Освен проблема със скоростта наблюдавам и промяна при разговори през Viber. Да не говорим за видеоразговор.

Специално видеоразговорите през Viber са отврат и не зависят от скоростта на интернета. Аз съм на висока интернет скорост и независимо от това пак видеоразговорите първо накъсват, а след това се разпадат. За видеоразговори използвам Скайп, със Скайпа проблеми нямам.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/