forum.bulsat.com
https://forum.bulsat.com/

Не поддържа постоянна скорост
https://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=32&t=20251
Страница 1 от 1

Автор:  jekichan [ 24 Яну 2018 09:27 ]
Заглавие:  Не поддържа постоянна скорост

Здравейте, ползвам услугата в гр. Панагюрище.
Проблема е в това, че нета не поддържа постоянна скорост на сваляне. Достига 6мб в секунда задържа за малко и започва да пада, пада до 0кб задържа за малко и пак тръгва. Това е на кабел към рутера и на безжична връзка като на безжичната се разпада и връзката за 20-тина секунди и пак се възстановява. Към рутера е вързан и Фюжън, той работи без проблеми. Имам андроид бокс на който да гледам филми онлайн, но това е невъзможно защото няма постоянна скорост.
Обаждал съм се на поддръжка, но за тях щом има връзка няма проблем.
Пробвано е с два лаптопа, таблет, телефон и андроид бокс, както и със стария рутер, с всичко е едно и също. Има усещането че ме ограничават умишлено.
Рутера е Linkys E900
https://youtu.be/xzm4lQQ7RLo

Автор:  AlkatrazBG [ 24 Яну 2018 10:11 ]
Заглавие:  Re: Не поддържа постоянна скорост

Има изгорял порт или захранване тръгнало да гори на суича към който си вързан и за това ти прекъсва интернета. Не звъни по телефона на съпорта ми иди във офиса им и хвани техниците за ушите и да се качват на дирека за замяна на суич. Да се обаждаш в София за проблем в Панагюрище е безсмислено и обречено на неуспех начинание. Тия в София понятие си нямат кои са местните ти техници и ни са ги виждали ни са ги чували. Суичовете и захранванията им горят защото са монтирани в кутиите без каквато и да е влагозащита . Суича ти е една гола платка завинтена за текстолитена подложка със монтиран гол траф. Зимните месеци ще ги викаш често заради тия причини. Същото се получава и като влезе вода в кабела и се окислят жичките вътре. Кабела като виси 1-2 години и изгаря от слънцето и се получават пукнатини в изолацията.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/