forum.bulsat.com
https://forum.bulsat.com/

Статичен IP адрес!
https://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=32&t=18950
Страница 1 от 2

Автор:  jokerrr80 [ 10 Юни 2015 12:39 ]
Заглавие:  Статичен IP адрес!

Здравейте,
имам нужда от статичен IP адрес, какво трябва да направя и към кой да се обърна!

Автор:  AlkatrazBG [ 10 Юни 2015 12:53 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

Ако във аптеката не ти отговорят се обади на съпорта на Булсат и те ще ти кажат на 100% . Номерата ги има на официалната страница. Имат и чат който я работи я не :) ама поне може да се пробваш първо там какво ще ти кажат.

Автор:  jokerrr80 [ 10 Юни 2015 13:13 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

В аптеката ми казаха да отидеш на преглед, така на въпроса опитах през телефона незнам колко трябва да звъня и да чакам но за 2 часа така и не се освободи никой да вдигне, чата е същата работа 40мин няма отговор незнам кое му е лайфа на тоя чат, затова реших да пиша тук!

Автор:  AlkatrazBG [ 10 Юни 2015 15:49 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

Тука хептен няма кой да ти каже. Това си е политика на фирмата абонатите с какви адреси да са. Бизнес абонатите им с гаранция са на статични но за домшаните потребители не ми се вярва да има толкова свободни адреси. Принципно се заплаща за такъв адрес при оператори за които аз знам.Съпорта им се състои от едни мадами които си ползват главите само да пазят равновесие. Написали са си на лист стандартни отговори и нищо странично не могат да ти кажат.

Автор:  jokerrr80 [ 10 Юни 2015 17:25 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

Ами и бизнес абонатите им не са с статични IP адреси защото аз съм и бизнес абонат и домашен абонат, точно за бизнеса ми трябва статично IP, питах тук техниците едните викат незнам другите, че немогат да ми дадат статично IP и така съм в невидение за едно статично IP. При всички други доставчици в града има възможност за статично IP, при някои е безплатно други искат малко допълнителни пари, ама не ми се минава към тях пък и съм платил за цяла година напред. Дано някой даде конкретен отговор!

Автор:  Последен Потребител [ 10 Юни 2015 17:38 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

Отиваш в някой офис и им казваш какво искаш. Естествено те няма да знаят какво да правят и трябва да си настоятелен и избретателен, ако кажат да звъниш им отговори че вече си го направил и са ти казали да отидеш в офис. Ако ти кажат че при тях не става (не могат или не знаят как) ги натискай да звънят на някого да им обясни. Кажи че твой познат вече е минал тази процедура и т.н.

Автор:  Atom Heart [ 10 Юни 2015 20:27 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

AlkatrazBG написа:
Съпорта им се състои от едни мадами които си ползват главите само да пазят равновесие. Написали са си на лист стандартни отговори и нищо странично не могат да ти кажат.


Е баш съпорта не изглежда точно по този начин. За кратко време ще натрупаш огромен брой глупости във форума. Това също е качество.

Автор:  AlkatrazBG [ 11 Юни 2015 04:43 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

Atom на мене не ми обяснявай какъв ви е съпорта а се извини на пусналия темата,че се е набутал да ви чака на телефона 2 часа. Щом бизнес клиентите няма къде да получат адекватно и бързо обслужване сте ми ясни какъв ви е съпорта. Глупостите натрупвате вие,със подобни неадеквтни действия спрямо абонатите си . Като те гледам и ти не си в час дали човека може да получи статичен адрес ,а ми се правиш на много отворен .Вместо да ми правиш констатации дай на човека телефонен номер на който да получи кратка,ясна и точна информация за питането си. От 15 години съм във бизнеса със доставянето на интернет и не е необходимо да ми даваш наклон точно на мен кое как е .

Автор:  Atom Heart [ 11 Юни 2015 11:22 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

Компетентен съм само доколкото мога да видя, че в някаква част на изречението ти е написана лъжа. Нея коментирам. Изобщо дори не мога да разбера как си го измислил. Ако можех да помогна някак на човека вече да съм го направил. Но пък няма да оставя една глупост, която лесно мога да разпозная, да си седи немаркирана във форума.

Автор:  Последен Потребител [ 11 Юни 2015 11:46 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

Тайните служби на САЩ, Русия и България се събрали на конференция на тема "Къде е най-секретно?".
Става снажен офицер от ФБР и казва:
- При нас всичко е много тайно - съседният отдел не знае какво правим ние!
Следва млад и напорист руснак от КГБ и казва:
- Това е нищо - колегата на съседното бюро не знае аз с какво се занимавам!
Идва ред на представителя на ДАНС, който с гордост заявява:
- При нас е най-секретно - аз самият не знам какво правя!


атома виден кгбеец, лошото е че по офисите са все дансаджийки :lol:

Автор:  Atom Heart [ 11 Юни 2015 11:56 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

Там е работата, че някой бърка съпорта с касите за плащане.

Автор:  AlkatrazBG [ 11 Юни 2015 12:22 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

Този телефон за какво е ? 0700 3 19 19 .Точно тука се е обадил и човека да поиска помощ. Само,че не е имало кой да вдигне от другата страна и той от зор вече пита във форума. Лошото е ,че и във форума няма кой да му каже защото тука няма жив администратор. А за чата вече кой отговаря ше питаме врачките :) Значи какво излиза ,че няма място където нормален човек да получи помощ във тая фирма. Има един e-mail Отдел Технически
e-mail: support@bulsat.com на който му е последната надежда за някаква адекватна реакция от тяхна страна.
На сайта им пише следното : Към всеки интернет пакет получавате един публичен (реален) динамичен IP адрeс за всяко регистрирано устройство (до 3 устройства за един договор). Предлагаме и услугата DDNS при поискване, която е подходяща за IP камери, дистанционен достъп и други приложения, без да има необходимост от статичен адрес.
Значи трябва някой да благоволи да му се обади и човека да си поиска услугата DDNS да му бъде активирана.

Автор:  jokerrr80 [ 12 Юни 2015 08:46 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

DDNS не ми върши работа, не ми трябва достъп за камери, а реален IP адрес понеже без него немога да си пусна сървъра, незнам какво да правя вече май ще сменям доставчика, не съм вярвал че един статичен IP адрес е толкова голям проблем, лошото е че ще изгоря с малко пари понеже съм си предплатил до края на годината интернет и телевизия, а едва ли някой ще ми върне парите!

Автор:  AlkatrazBG [ 12 Юни 2015 12:49 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

Вие на домашен интернет какви сървъри искате да пускате ? За тази работа си има готови решения от много време. Ако мислите да пускате сървъри за игрички от сега ви казвам ,че идеята ви е изцяло грешна и в никакъв случай не е по-евтина.

Автор:  jokerrr80 [ 12 Юни 2015 14:12 ]
Заглавие:  Re: Статичен IP адрес!

А бе колега ти май не четеш какво пиша, по нагоре писах че съм бизнес абонат и домашен, сървъра ми трябва за бизнеса и там ми трябва статичен IP адрес, вкъщи ми е все тая какво ще е! Днес разпитах почти всички доставчици в града и всеки казва няма никакъв проблем за статично IP, лошото е че никой не предлага като връзката на булсат, ама в крайна сметка колкото и да е бърза и стабилна не ми върши работа без статично IP. Ще пробвам пак с техниците тук защото първо ми казаха няма проблем ще измислим нещо ще те оправим, после се оказа че няма да стане!

Страница 1 от 2 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/