forum.bulsat.com
https://forum.bulsat.com/

Булсат с СА модул
https://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=2&t=20780
Страница 3 от 9

Автор:  vanderel [ 28 Юни 2020 17:02 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

От тях и от техниците. Които имат съответните телевизори, разбира се :wink: Предполагам, че до една седмица ще са готови и за клиенти. Предстои само да се уточнят правилата ...

Автор:  borisov910 [ 28 Юни 2020 17:50 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

vanderel написа:
От тях и от техниците. Които имат съответните телевизори, разбира се :wink: Предполагам, че до една седмица ще са готови и за клиенти. Предстои само да се уточнят правилата ...



Дано. :wink:

Автор:  m65 [ 30 Юни 2020 05:21 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

vanderel написа:
Абсолютно си прав Здравко. Ставали сме свидетели на какви ли не шашкании от старото ръководство. Дано тези мислят. Защото е най-добре да са безплатни, и да ги има. Предполагам че в началото поне ще струват пари и цената им ще пада с насищането на пазара.

Пример с дистанционните - направиха по 1.80 лв. и имаше точно две седмици, защото всички си купиха, ей така да си имат. После хората, които имаха нужда бяха съгласни да дадат и по 9.80, само че то няма дистанционни :lol:


Това на практика не е баш така.
Купил съм си около 5-6 дистанционни за всичките тия години през които ползвам Булсатком, и нито веднъж не съм имал късмета да си ги закупя от Булсатком. Обаче в Интернет пространството имаше огромно предлагане, и то не на единични бройки, а на количества.
Въобще не ми се мисли за вероятно, че някой клиент си е купил от Булсат количества дистанционни за да ги продава. Това по скоро е деяние вършено от вътрешни на Булсат хора.

Автор:  iuri2 [ 30 Юни 2020 08:06 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

Сигурно е така ама по големия проблем е с приемниците дето хората във форума непрекъснато се оплакват че няма. Това сме коментирали че ако за това чуят китайците ще умрат от смях :lol:

Автор:  borisov910 [ 30 Юни 2020 10:55 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ към 14:00 на 30.06.2020:
От утре Булсатком ще предлагат CA модули. Цена за замяна на приемник с модул: 19.99 лв. еднократно.
За сега ги няма по офисите, а само в екипите, тъй като се мисли, че абонатите не могат сами да си ги сложат...

Ще може да се подаде заявка за замяна в офис и по телефон.

Ще ви информирам, когато получа повече инфо с редакция на поста.
(източник: Messenger чат, *4800)


___________________________________________________________________________
НОВА ИНФОРМАЦИЯ към 9:00 на 01.07.2020:
Все още системата не е обновена и не може да се подават заявки.

(източник: *4800)


___________________________________________________________________________
НОВА ИНФОРМАЦИЯ към 12:00 на 01.07.2020:
В офисите вече могат да се подават заявки. За тел. *4800 незнам, но най-вероятно да. Аз лично съм подал за моя абонамент.

Ще ви пиша когато ми се обадят и дойдат техници, за да знаете горе-долу за колко време се изпълняват заявките.

(източник: офис)

Автор:  iuri2 [ 30 Юни 2020 11:47 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

Идеята е друга-имам два приемника и искам още два само че модули, не искам да сменям нищо тогава какво правиме? Отделно без много отдавна първия всички останали съм ги платил! Сиреч хем ще им върна платеното хем ще платя и новото :evil:

Автор:  borisov910 [ 30 Юни 2020 12:04 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

iuri2 написа:
Идеята е друга-имам два приемника и искам още два само че модули, не искам да сменям нищо тогава какво правиме? Отделно без много отдавна първия всички останали съм ги платил! Сиреч хем ще им върна платеното хем ще платя и новото :evil:

Да.

Автор:  vanderel [ 30 Юни 2020 12:09 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

Ами два приемника + два модула и акаунта ти е пълен. Ще може да го направиш това.
А когато се сменя предплатен приемник, то таксата автоматично се начислява на новия! Там загуба за абоната - няма !

Автор:  borisov910 [ 30 Юни 2020 13:08 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

Аз имам един въпрос:
Имам два приемника. На мястото на онсовния мога ли да сложа модул, а допълнителния да си остане приемник?

Автор:  beroe [ 30 Юни 2020 13:26 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

Тия чудеса със сателит или интернет работят?

Автор:  zdravkos [ 30 Юни 2020 13:59 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

Сателит, модула замества картата и позволява да се ползва сосбствено устройство - например телевизор по избор стига да е наличен сат тунер и слот за модула разбира се!
По този начи няма нужда от декодиращо устройство = приемника на булсат.
borisov910 написа:
Аз имам един въпрос:
Имам два приемника. На мястото на онсовния мога ли да сложа модул, а допълнителния да си остане приемник?
Сигурно може, трябва да имаш основен и модула като допълнителен, а може и модулът да ти стане основен? Тези комбинации предполагам ще се изяснят с времето... а може и Ванди да има вече готов отговор :D

Автор:  iuri2 [ 30 Юни 2020 14:11 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

Въпроса е точно че не искам смяна на приемник с модул а само модули и това трябва да бъде уредено! Ще видим :lol:

Автор:  Павел Василев [ 02 Юли 2020 13:07 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

Привет колеги, вчера ходих до офис на Була в Младост - магазин Хит, ходих да искам Cа модул, жената беше много любезна, но призна че не знаела нищо за това, звънна един телефон казаха и да запишат моя тел и име и техниците щели да ми звъннат, като те ще ми сложат Ca модула, само не знам освен 20 лева за самия модул, какви са др условия за това, ще подържа ли HD и 4 К канали, кога да очаквам да получа обаждане и да свършим тази работа :)

Автор:  iuri2 [ 02 Юли 2020 13:35 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

Модула ще подържа, ама и телевизора трябва да подържа, че аз един тв изхвърлих той беше с гнездо за модул но иначе hd ready/няма ме по инглиша/и отделно вече не можех и ефирна с него да гледам щото mpeg2! му приемника :lol:

Автор:  Павел Василев [ 02 Юли 2020 13:55 ]
Заглавие:  Re: Булсат с СА модул

Телевизора ми е смарт LG- UHD 4К, 55 инчов/ 139 см 2017г модел, така че си има всички екстри.

Страница 3 от 9 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/