forum.bulsat.com
https://forum.bulsat.com/

Проблем с приемането на тв-бокс и Сони с Андроид.
https://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=2&t=20716
Страница 1 от 1

Автор:  assen68 [ 23 Яну 2020 12:15 ]
Заглавие:  Проблем с приемането на тв-бокс и Сони с Андроид.

Здравейте,
вече близо месец имам големи проблеми с гледането на Булсат на малко тв-боксче и на телевизор с Андроид в чужбина.
Непрекъснато прекъсва, отначало бе на основно на Диеми-спорт, сега почна поголовно и с другите канали да е така...
Иначе имам и други опции, но не ми харесват... Интернета си е ОК с другите опции, няма грам да прекъсне...
Някой да има идея какво е станало преди около месец та не може да се гледа вече Булсата така?
Имам доста познати около мен, които се оплакват и страдат от същия проблем...
Благодаря предварително за помощта.

Автор:  zdravkos [ 23 Яну 2020 12:57 ]
Заглавие:  Re: Проблем с приемането на тв-бокс и Сони с Андроид.

Явно проблемът е при теб, защото няма други, които да се оплакват от прекъсване тук. Булсат предлагат фюжъна на територията на Бг и "само" в тяхната мрежа.

П.С. Сонито с Андроида какво общо има с фюжъна?

Автор:  assen68 [ 23 Яну 2020 17:51 ]
Заглавие:  Re: Проблем с приемането на тв-бокс и Сони с Андроид.

zdravkos написа:
Явно проблемът е при теб, защото няма други, които да се оплакват от прекъсване тук. Булсат предлагат фюжъна на територията на Бг и "само" в тяхната мрежа.

П.С. Сонито с Андроида какво общо има с фюжъна?


Първо писах, че не съм само аз, а доста и то в различни точки! Така, че проблемът определено не е в мен.
Никъде не съм писал фюжън, а андроид тв-бокс и Сони с Андроид!
Ако не знаеш, на Сони с Андроид можеш да си качиш приложението Булсатком V.2 и ти работи като андроид тв-бокс или Фюжън бокс, което реално си е едно и също:)))

Автор:  zdravkos [ 23 Яну 2020 19:06 ]
Заглавие:  Re: Проблем с приемането на тв-бокс и Сони с Андроид.

assen68 написа:
Никъде не съм писал фюжън, а андроид тв-бокс и Сони с Андроид!
Неправилно съм те разбрал - грешката е моя, извинявам се за което - понеже си написал тв боксче(фюжънът е точно такъв)
assen68 написа:
...на Булсат на малко тв-боксче ...

Приложението е точно за телевизор с Андроид - води се дори така "Fusion TV App". След като си в чужбина си направи един хотспот или тетаринг от телефона на телевизора(ако имаш LTE нет), пусни си бокса или приложението през мобилния нет и кажи дали и тогава ти прекъсва! Ако ти се занимава разбира се ...

Автор:  assen68 [ 01 Фев 2020 11:52 ]
Заглавие:  Re: Проблем с приемането на тв-бокс и Сони с Андроид.

zdravkos написа:
assen68 написа:
Никъде не съм писал фюжън, а андроид тв-бокс и Сони с Андроид!
Неправилно съм те разбрал - грешката е моя, извинявам се за което - понеже си написал тв боксче(фюжънът е точно такъв)
assen68 написа:
...на Булсат на малко тв-боксче ...

Приложението е точно за телевизор с Андроид - води се дори така "Fusion TV App". След като си в чужбина си направи един хотспот или тетаринг от телефона на телевизора(ако имаш LTE нет), пусни си бокса или приложението през мобилния нет и кажи дали и тогава ти прекъсва! Ако ти се занимава разбира се ...


Опитах както каза, няма промяна...
Трагична работа, масово тук е така, народа вече взе да се мести по разни ай-пи тв-та по нета!!!
Явно на тия не им издръжат сървърите на товара...
И не правят нищо по въпроса...
Тъпа работа...
То бива малоумно да си губиш клиенти, ама това е вече...

Автор:  zdravkos [ 01 Фев 2020 18:00 ]
Заглавие:  Re: Проблем с приемането на тв-бокс и Сони с Андроид.

Щом алтернативните работят :D можеш да ги смениш без притеснения.

Автор:  dimitar.miladinov [ 27 Фев 2020 05:51 ]
Заглавие:  Re: Проблем с приемането на тв-бокс и Сони с Андроид.

Здравейте,
Опитах да почета насам-натам по темата но не намерих никъде нещо полезно.
В къщи имам андорид тв бокс с качено приложение. Проблеми нямам върви си всичко както трябва.

Имам и андроид тв Сони. Там драмата е голяма. Пускаш определен канал, гледаш между 10-40 мин и изчезва образа. Остава само звук.
Ако решиш да смениш канала при това положение на всички останали е така.

Ако пък всичко работи гладко но все пак превключваш каналите, непременно ще забие. Приложението е преинсталирано няколко пъти.
Оправя се след затваряне/отваряне на приложението.

Някакви предложения? Интернета ми е на нет1 - 100 мегабита.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/