forum.bulsat.com
https://forum.bulsat.com/

"LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е к-н"
https://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=2&t=18687
Страница 15 от 21

Автор:  pepy1 [ 13 Мар 2019 01:51 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Ползвам и облаци, но след толкова манипулации изгубих желание да прикачвам. Като живеех извън софето, споделях линкове от облак, но не е там проблема! Форума има много ограничения, но е на кяр да остават снимките в него. За съжаление не се получава, което е жалко и в ущърб на посетителите му - лично мнение.

Автор:  Mimi.mt [ 18 Мар 2019 21:52 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Здравейте имам проблем с някой канали като например нова кино нова канал 1 бтв и т.нт намирам се в Германия чинията ми е на покрива нямам си никаква представа от това възможно ли е да се е разместила от вятъра ? Мога ли сама нещо да оправя?

Автор:  zdravkos [ 19 Мар 2019 11:34 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Здравейте,
Бихте ли уточнили точно определението за "проблеми"? На тези канали нямате сигнал, картината е лоша, или нещо друго?


изпратено от Nokia с фенерче с помощта на Tapatalk VIP

Автор:  Mimi.mt [ 19 Мар 2019 12:27 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Да нямам силнал изписва LNB няма сигнал

Автор:  zdravkos [ 19 Мар 2019 14:33 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Още един въпрос - с какъв модел приемник гледате?

Най-вероятно антената е леко разместена, защото всички изброени канали са от един транспондер - 12271 H 30000 7/8.
Другите канали от другите транспондери с какви децибели се приемат? Каква е силата на сигнала при тях?

За настройка на антена тази тема е много полезна!

Сменят се честотите, който са дадени там в 4. с тези!!!

4. Настройте тунера на HellasSat3: oрбитална позиция 39Е, и стандартните честоти на Булсатком - 12194 H, 12214 V, 12271 H, 12464 H и 12483 V - SR=30000 FEC=7/8 !

5. Влезте в меню-други-сигнал индикатор-12271/Н/30000. Изкарайте ТВ-то близко до антената, така че да виждате ДОБРЕ индикатора (!). Алтернативно ще трябва да си осигурите поне акустична връзка с друг човек който да го следи... Индикаторът работи с 1-2 секунди закъснение!!!Затова антената се движи плавно и бавно!!! При правилно свързване на кабела към конвертора и приемника,ще ви излязат 30-40 %,на горната скала!

Автор:  Mimi.mt [ 19 Мар 2019 16:21 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Не знам с какъв приемник гледам на булсатком или трябва да има някакъв номер? А телевизора няма как да го кача на покрива.

Автор:  Mimi.mt [ 19 Мар 2019 16:28 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Незнам какъв ми е приемника как да разбера исках да пратя снимка ни не стана.Май няма да мога да се справя сама няма и как да кача телевизора на покрива.

Автор:  vanderel [ 19 Мар 2019 18:15 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Mimi.mt написа:
Здравейте имам проблем с някой канали като например нова кино нова канал 1 бтв и т.нт намирам се в Германия чинията ми е на покрива нямам си никаква представа от това възможно ли е да се е разместила от вятъра ? Мога ли сама нещо да оправя?
Мими, прочети първата страница на тази тема - viewtopic.php?f=2&t=18687 ! Тогава ще поразбереш някои неща и като ти обясняват колегите, хем ще схващаш, хем ще отговаряш. Има няколко технически неща, без които няма как да минем. И не се притеснявай да питаш, ако си прочела нещо и не го разбираш !

Автор:  4o4o78 [ 20 Мар 2019 15:57 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Здравейте, имам hd приемник и изписва LNB няма сигнал, че нямам достъп само до каналите на хоризонтала, на вертикален проблем с канала НЯМАМ . интересното е че е само на основит ми приемник когато сложа dopalnitelniqt ми приемник на sushtiqt кабел НЯМАМ проблем. възможно ли е да е от приемника само?

Автор:  4o4o78 [ 20 Мар 2019 17:29 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

здр, чудя се дали някоѝ може да помогне. имам нд приемници, на основния хоризонталата ми изписва лнб няма сигнал на вертикалата всичко е ок. интересното е че на допалнителният приемник нямам никакви грижи .възможно ли е проблема да е едиственно в приемника?може ли нещо да се направи без да се подменя приемника? предварително благодаря

Автор:  vanderel [ 20 Мар 2019 18:13 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Ако си в България, няма какво да се чудиш - даваш заявка по телефона за смяна на приемник. Или го носиш в офис. Ако си в чужбина, най-бързото решение е ремонт на приемника. Ще ти кажем какво трябва да се ремонтира ! Приемникът е ZHD200, нали - като средния тук - viewtopic.php?t=20099

Автор:  4o4o78 [ 20 Мар 2019 18:30 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

vanderel написа:
Ако си в България, няма какво да се чудиш - даваш заявка по телефона за смяна на приемник. Или го носиш в офис. Ако си в чужбина, най-бързото решение е ремонт на приемника. Ще ти кажем какво трябва да се ремонтира ! Приемникът е ZHD200, нали - като средния тук - viewtopic.php?t=20099

благодаря за помоща и да,в чужбина сам и за това се надявах да не се налага подмяна, но рриемника е 3-ят вариянт.

Автор:  4o4o78 [ 20 Мар 2019 19:18 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

благодаря Vanderel, приемника е 3-ят

Автор:  vanderel [ 20 Мар 2019 20:01 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Добрата новина е, че няма да сменяш приемника :D
А ще ми благодариш след като идеш в близкия техно магазин и си купиш за 5-6 евро един адаптер - 12 волта,
около 2 ампера/може да не са точно 2/ :!: 12 V / 2000 mА
Внимавай за размерите на буксата, че има различни стандарти - или носи твоя, или запомни размера от снимката :arrow:

Прикачени файлове:
210.jpg
210.jpg [ 6.14 KiB | Прегледано 5203 пъти ]

Автор:  4o4o78 [ 20 Мар 2019 20:35 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

super, още сега ще си поръчам онлаѝн , но възможно ли е и да е др проблема защото на допълнителният приемник със същият адаптер няма гржжи? и все пак ще пробвам :wink: ,благодаря

Страница 15 от 21 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/