Не знам вие какво мислите,но аз съм почти сигурен,че Филм+ в момента е може би в последните 5 канала по рейтинг откакто е започнала 2013....Повтарят се нещата постоянно,каквото се дава днес се дава и утре и т.н.
Също вече има 2 хоби канала и ДестинацияБГ,идват в повече не мислите ли...Не може с 100-тина(или колкото и да са) 30 минутни предавания да се пълнят цели3 24-часови канала

Да не говориме,че и по ТВ+,през половин час дават много от тия познати до болка предавания за златното цвета,улицата,златната мисията и т.н.....
Искам да попитам като се дава испанското и холандското,защо нямате обзор на кръга,ето ви 2 часа минимум свежа програма с по 1-2 повторения по Филм+ през седмицата и така

За самия Филм+:
Ясно,че имате право само за мачовете на Барса и Реал от Испания,но ги повтавряйте по Филм+ поне тях заедно с 3-те холандски давани през седмицата,плюс обзора за който споменах..Повтаряйте и Баскетболния мач от нашето първенство...(направете и на него обзор с КАРТИНА ОТ ДРУГИТЕ МАЧОВЕ ОТ КРЪГА)Ако излъчвате и футболната Агрупа на пролет за нея важи същото.(задължително обзор на кръга с повторение на мачовете,не през ноща)Повтаряйте,ако щете и Формулата 2012,или някой тенис турнир пак от 2012(докато се натрупат такива от 2013)А тия филми като Номад,Лошия лейтент,Лопе,Черната книга и т.н. ги давайте през ноща или изобщо не ги давайте.Когато няма какво да се дава го направете 12 часов канала,а не да се въртят по 5-6 филма едни и същи на ден(ноща давайте ДестинацияБг 7-8 часа и така,а не в отделен канал за пълнеж)

Ако трябва да има филми,обаче поне сменете плейлистата

За последниия месец реално Филм+ давали 1 испански мач в понеделник и WTA тенис турнира в Австралия...Другото е Весела компания по 5 пъти на ден и по-горе изброените филми !!!
Това със наличните програми и предавания дето имате...допълнително може да се вземат други рубрики и предавания за Тенис,Испанското Холаднското и т.н.Може да си направите и спортни новини както има в Новаспорт,преди по Филм+ от 12:00 имаше спортна емисия,сега не!!!Повтаряйте ако искате и стари неща които сте давали през годините НБА,,МотоГП,Нац.отбор,мачове от ЕКТ,ханбал...пак ще е по-гледано от едни и същи 10-тина филма
Помислите малко по тоя въпрос,защото Филм+,определено не атрактивен сега както и да има 3 канала с почти еднаква програма..
Моля темата да не бъда изтрита,не съм обидил никой мисля,просто споделям мнението си(нали за това в тоя форум)