Автор |
Съобщение |
vanderel
Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24 Мнения: 2826 Местоположение: Pleven/Gabrovo
|
Да не изпуснете довечера спектакъла. 21,45 - "Диема" - пряко от "СтамфордБридж" 
|
27 Яну 2015 20:12 |
|
 |
fennabmw
|
Да се надяваме че ще стане добър мач 
|
27 Яну 2015 20:25 |
|
 |
lyubaka77
Регистриран на: 29 Дек 2012 12:42 Мнения: 18 Местоположение: Габрово
|
И победителите да са в червено. 
|
27 Яну 2015 20:50 |
|
 |
skorvod
|
А дано. 2-4 
|
27 Яну 2015 21:39 |
|
 |
vanderel
|
Мауриньо е най-яркия пример, колко е важен треньорът Но винаги когато разликата в два мача е само един гол, има пръст и късметът. Жалкото е, че вече в няколко мача той е на страната на един и същ отбор. Шансът да изпратим Стиви Джи с купа, остава ЕфЕйКъп ...и Лига Европа 
|
28 Яну 2015 15:18 |
|
 |
lyubaka77
Регистриран на: 29 Дек 2012 12:42 Мнения: 18 Местоположение: Габрово
|
В Лига Европа надали,макар че се забелязва подобрение,ама FA cup е друга работа.
|
28 Яну 2015 18:52 |
|
 |
vanderel
|
Да Ви предупредя съвсем приятелски - ако имате възможност да посетите премиерата на филма "Дякон Левски" във вашия град - НЕ ГО ПРАВЕТЕ !!! Артистчето Веско Плачков е от Плевенския театър,та бяхме "привилегировани", веднага след премиерата в НДК, да го гледаме в Плевен. Нямам думи. Със сигурност от утре ще има отзиви в пресата. Децата и без това сега не знаят кой е Левски, но ако гледат този филм съвсем ще им се промени представата за националния ни герой. Само ще Ви преразкажа една сцена и спирам - Левски носи една урна с мощите на светеца Игнатий. Пресрещат го трима-четирима, които искат да му я вземат. Левски хвърля урната високо нагоре и с една тояга,която върти в стил БрусЛи,преди урната да падне,като истински ниндха натъркаля и четиримата на земята, след което улови падащата урна.Самураите ряпа да ядат. Това е комичното, а за трагичното ... Той целият филм си е трагедия и накрая Дяконът взе че сам се обеси  Този филм не трябва да се гледа, особено от деца 
|
18 Фев 2015 02:10 |
|
 |
skorvod
|
vanderel написа: Да Ви предупредя съвсем приятелски - ако имате възможност да посетите премиерата на филма "Дякон Левски" във вашия град - НЕ ГО ПРАВЕТЕ !!! Артистчето Веско Плачков е от Плевенския театър,та бяхме "привилегировани", веднага след премиерата в НДК, да го гледаме в Плевен. Нямам думи. Със сигурност от утре ще има отзиви в пресата. Децата и без това сега не знаят кой е Левски, но ако гледат този филм съвсем ще им се промени представата за националния ни герой. Само ще Ви преразкажа една сцена и спирам - Левски носи една урна с мощите на светеца Игнатий. Пресрещат го трима-четирима, които искат да му я вземат. Левски хвърля урната високо нагоре и с една тояга,която върти в стил БрусЛи,преди урната да падне,като истински ниндха натъркаля и четиримата на земята, след което улови падащата урна.Самураите ряпа да ядат. Това е комичното, а за трагичното ... Той целият филм си е трагедия и накрая Дяконът взе че сам се обеси  Този филм не трябва да се гледа, особено от деца  +1
|
18 Фев 2015 15:02 |
|
 |
vanderel
|

Върви една учителка по един мост и носи една камара с книги. Една книга падна от моста,обаче Левски под моста я хвана и я хвърли така, че книгата попадна точно на камарата от където падна, а ла Шаолин Забравих какъв изкараха Раковски. Но беше нещо по-лошо от крадец и измамник, а Любен Каравелов заслужавал куршум в главата. На поп Крътю му извадиха всичките нокти на ръцете и на краката. Разминава се дякона с един турчин, ама не по пътя, ами в една река. Нагазили и двамата до кръста и както си вървят и двамата по дължина  на реката си се разминават хвърляйки си по един злобен поглед. И толкова. От сцената просто не произлиза нищо. Една туркиня пита дъщеря си къде е ходила да се ебе. А Дякона пък иска да ебе на един турчин майка му. Това което всеки от вас има като представа за Левски, го няма и грам във филма. Няма Карлово,няма Къкрина, няма Браила. Само едни тъмни размазани картини от манастири и блата. Не знам каква представа сте добили от разказа ми за филма ,но думи като омерзяване и подигравка са слаби за описването му. Режисьорски виждания били. А бе какво виждане.Кое е този Максим Генчев, че ще вижда и ще налага мнението си за историческа личност и още повече национален герой. Ако прави филм за някой си измислен герой, да си вижда с тъпата глава колкото си иска. Направо е за затвора барабар със сценаристката, за подигравка с национални символи. И без това се чепкаха за някакви пари при правенето на филма. Николай Хайтов и Рангел Вълчанов добре в случая, че не са живи 
|
18 Фев 2015 17:07 |
|
 |
pepy1
Регистриран на: 15 Ное 2008 23:07 Мнения: 651 Местоположение: София Младост
|
Колежка беше на премиерата и ме предупреди да не го правя. Това което ми сподели - направо бях потресен. А няма как да не и вярвам.
|
18 Фев 2015 22:58 |
|
 |
bnmusic
|
|
10 Мар 2015 09:04 |
|
 |
vanderel
|
Стига, че ме сещаш за "Весели антени". Най ме е яд за нея тема. На кого му пречеше Но тя пък е явното доказателство как беше изтрит форума. Шефът нарежда да се изтрие всичко в този и този раздел. Но той може да не е премислил добре. Толкова по-важни неща са му на главата. Изпълняващият обаче изпълнява всичко безпрекословно /знаете го кой беше/. Не смее да си каже мнението от страх. Да попита : "Шефе и това ли да изтрия ...??? А това ??? " Изтри всичко,първо защото беше страхливец и второ - не му пукаше за форума. А в момента сигурно не му пука и за фирмата. Да е жив и здрав обаче 
|
10 Мар 2015 20:28 |
|
 |
Wanderer
Регистриран на: 11 Май 2012 07:14 Мнения: 252 Местоположение: Норвегия
|
Ванди, малко off - всеки форум (трябва да) има архив. Почти убеден съм, че такъв е налице. Въпросът е, има ли някой с достатъчно "форумна" воля и съответните права да потърси този архив и да възстанови поне наистина ценните теми. А оня пернишки герой, освен че бе отчайващо неграмотен, постъпи изключително глупашки, но това си е за негова сметка.
|
10 Мар 2015 20:42 |
|
 |
bnmusic
|
Е няма такъв кеф като снощния резил на 'специялния' и неговото отборче. Удоволствието щеше да е пълно, ако съдбата им бе споделена и от белите балерини предната вечер, ама има време и за това. 
|
12 Мар 2015 09:05 |
|
 |
HD-1
|
bnmusic написа: Е няма такъв кеф като снощния резил на 'специялния' и неговото отборче. Удоволствието щеше да е пълно, ако съдбата им бе споделена и от белите балерини предната вечер, ама има време и за това.  За специалния мърляч съм съгласен. Иначе Хала Мадрид напред към вечността. 
|
12 Мар 2015 19:41 |
|
|