forum.bulsat.com
https://forum.bulsat.com/

Отказ от 7/8 тв
https://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=10&t=23184
Страница 1 от 1

Автор:  jrr [ 23 Юли 2022 16:43 ]
Заглавие:  Отказ от 7/8 тв

Поисках да сменя пакета си с такъв който не включва 7/8 , отказаха ми , ако не подпиша 18 месечен договор :D Абонат съм от както ги има булсат . Смешници. Като не мога да сменя пакета, ще сменя оператора, просто е.

Автор:  pepy1 [ 23 Юли 2022 19:29 ]
Заглавие:  Re: Отказ от 7/8 тв

Ти май не си знаеш правата! 7/8 е допълнително платен канал, той не е към никой пакет, просто отказваш да го плащаш и това е. Вариант е и да им платиш през сайта, там ти избираш от досега включените на кое да сложиш отметка за плащане. 3 вариант, плащаш си 78 ст на месец и не го гледаш, и 4 вариант пробваш в други офиси на була! Макар, че и аз съм принципен, не плащаш защото не искаш да гледаш и не го правиш. Тук са 78 ст , ама мтел дет не съм им абонат от 6г ми се обаждат да ме зарибяват как мога срещу преферинциална цена да имам мобилен рутер с интернет без окабеляване- ми просто имам друг защо да плащам нещо, което няма да ползвам! Едно е лан/оптика, съвсем различно е мобилен.

Автор:  jrr [ 24 Юли 2022 08:31 ]
Заглавие:  Re: Отказ от 7/8 тв

По нова година платих за 6 месеца пакет MAX. Там 7/8 Е включен, Сега поисках /в офис/ без него, пак всичко останало /HBO-та и т.н./, пак за 6 месеца напред,излизаше абсолютно същите пари, еми отказаха ми ако не подпиша договор.

Автор:  pepy1 [ 24 Юли 2022 19:35 ]
Заглавие:  Re: Отказ от 7/8 тв

Цитат:
Как мога да променя програмния пакет?

Промяна към „по-висок”. Тъй като всеки „по-висок” пакет включва в себе си „по-ниския”, достатъчно е да доплатите разликата до избрания от Вас пакет и той ще се активира до 1 час след плащането на касите на Булсатком.
Промяна към „по-нисък”. Тази промяна може да се извърши само за следващ неплатен период. Извършва се автоматично след заплащане на желания програмен пакет.


цитирай им техните условия

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/