Автор |
Съобщение |
jrr
|
b-box не зарежда програмите. И показва лятно часово време. Рестарт не помага. При мен ли е грешката или нещо става?
|
14 Дек 2022 08:56 |
|
 |
m.panayotov.82
|
jrr написа: b-box не зарежда програмите. И показва лятно часово време. Рестарт не помага. При мен ли е грешката или нещо става? проблем с интернета вероятно. Пробвайте с рестарт на рутера
|
14 Дек 2022 11:21 |
|
 |
Последен Потребител
Регистриран на: 13 Апр 2015 13:44 Мнения: 254 Местоположение: ТВОЯТ ДИГИТАЛЕН СВЯТ
|
Може ли някой да ми сподели актуална информация за моя казус. Имам сателитна телевизия на безсрочен договор и сега искам да си взема и андроид бокса. Какви опции и цени имам за подписване на договор или не, закупуване на устройството или не? Надявам се някой тук да го обясни разбираемо преди да отида в някой офис да ми предлагат филмови пакети 
|
19 Дек 2022 14:13 |
|
 |
Последен Потребител
Регистриран на: 13 Апр 2015 13:44 Мнения: 254 Местоположение: ТВОЯТ ДИГИТАЛЕН СВЯТ
|
Така, в един офис ми обявиха задължително нов 18м. договор, няма опция да закупя приемника а вместо това 49лв. такса "инсталация" + 12 лв. такса за размяна на основен приемник + 5лв. по-висока такса на месец при същите канали досега. 
|
20 Дек 2022 14:03 |
|
 |
Kamen eM Tech
Регистриран на: 12 Фев 2011 21:14 Мнения: 449 Местоположение: Малта
|
|
20 Дек 2022 14:35 |
|
 |
Последен Потребител
|
На мен ми трябва андроид бокс. Такъв с процесор като на була сертифициран е 180-200 лева при китайците.
|
20 Дек 2022 15:39 |
|
 |
n.botov
|
Ще използваш ли бокса за нещо други освен гледане на телевизия и филми по локална мрежа? Аз за телевизия и локално гледане на филми използвам Fire Stick не разбирам за какво са ви боксове за сума пари да гледате телевизия.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
20 Дек 2022 15:47 |
|
 |
Последен Потребител
|
Да ти кажа не съм обръщал внимание на тези флашки, първо защото държа връзката да е по ЛАН и второ защото предполагам че като производителност, топлоотвеждане и тротване изостават от широката кутия дори да имат сходни пикови стойности на процесора по каталог. Трябва ми тази мощност защото гледам много Youtube а там постоянно се обновяват кодеци и алгоритми не само в сървъра но и хората които снимат си купуват модерни камери. Пък и моят стар бокс беше на сходна цена като амазонската бисквитка - 35 долара с допълнително дистанционно и собствени аудио изходи (оптичен и аналогов) и 2хUSB за мишка или клавиатура. Иначе минах и през един друг офис, там пък ми казаха 79 лева такса "инсталация" и задължително договор, но служителката не ми вдъхна доверие че е подробно запозната с опциите. Ще обикалям още 
|
20 Дек 2022 16:59 |
|
 |
DevNull
Регистриран на: 08 Дек 2007 16:33 Мнения: 650 Местоположение: Сателитната телевизия и интернет не е за всеки
|
Последен Потребител написа: На мен ми трябва андроид бокс. Такъв с процесор като на була сертифициран е 180-200 лева при китайците. От андроид-а ли пишеш тук? Утубето си работи на комп. перфект и мнооого по-добре от андроид бокс или смарт телевизор.
|
20 Дек 2022 19:45 |
|
 |
milen
|
bbox приложението работи ли си appletv 4k 2022?
|
21 Дек 2022 22:35 |
|
 |
Последен Потребител
|

Последен Потребител написа: Може ли някой да ми сподели актуална информация за моя казус. Имам сателитна телевизия на безсрочен договор и сега искам да си взема и андроид бокса. Какви опции и цени имам за подписване на договор или не, закупуване на устройството или не? Надявам се някой тук да го обясни разбираемо преди да отида в някой офис да ми предлагат филмови пакети  В крайна сметка платих 49лв вноска за нов клиент на ббокс с план премиум (безплатно е само за онези с най-скъпите пакети филми и диеми) + 12 лева еднократна такса за добавяне на допълнителен приемник - сателитния, който вече си го имах + 5 лева за да гледам на него до края на месеца каналите, които иначе съм предплатил в началото на месеца. Неизбежен договор за 18 месеца с неустойка 98 лева освен всички месечни такси до края. Месечната ми такса спрямо преди се повишава с 5 лева заради втория приемник. Бибокса си остава собственост на оператора, което значи че ще го ремонтират или подменят ако се развали, а накрая като ми писне ще им го върна. Другата ми опция беше да си купя бисквитка на Ми за 120 лева с по-слаб хардуер и бъгави ъпдейти, която след 18 месеца също ще бъде морално и физически остаряла и ще я набутам в шкафа или продам за 40лв в олх и на нея да гледам старото фюжън приложение докато го спрат или да доплащам ббокс апп за 7лв на месец. Сега за самия бокс, процесорът е с 4 ядра Cortex А55 на 2 Гхц. вместо А35 на 1,3 Гхц който слагат в бисквитките. 2 гигабайта рам е гадно, само едно приложение на заден фон пази докъде си стигнал  Дистанционното е с блутут (което в ревютата не го споменават а е супер важна екстра - няма нужда да го насочваш като някакъв кантонер  ) и има много бутони спестяващи идиотско цъкане със стрелките като при стиковете. АндроидТВ 10 версия с последен пач от май 2021. Сертифициран е, в плей стора няма много неща освен американските портали за гледане с платен абонамент. Има Коди и един безплатен файлов мениджър отварящ споделените папки у дома. Другите неща ги инсталирах ръчно през Apk mirror и подобни. Инсталирах друг лаунчър но ббокса има някаква защита и изкарва авариен екран в който иска нулиране до фабрично състояние - след рестарт имаш 20тина секунди да стигнеш до настройките и да го деинсталираш, иначе пак става същото. Заводски инсталиран е скрийнсейвъра на гугъл с хубавите пейзажи, на който може да сменяш таймера. Включен е и Хромкаст, но от моето Сони успявам да кастна само отделна картинка или клип от галерията, а огледалното копиране на екрана не иска да тръгне Та спрямо китайските боксове - едни ограничения се смениха с други, но нищо фатално. Най съм доволен че изчезнаха проблемите с дистанционното на ТВ и СЕС. Колкото до самите функции за интерактивно гледане на телевизия от булсат и навигирането към архиви и ЕПГ - тепърва започвам да се потапям в това 
|
22 Дек 2022 15:02 |
|
 |
DoubleTrouble
Регистриран на: 13 Мар 2007 12:42 Мнения: 2 Местоположение: Джонсови Поляни
|

Последен Потребител написа: Сега за самия бокс, процесорът е с 4 ядра Cortex А55 на 2 Гхц. вместо А35 на 1,3 Гхц който слагат в бисквитките. 2 гигабайта рам е гадно, само едно приложение на заден фон пази докъде си стигнал  Дистанционното е с блутут (което в ревютата не го споменават а е супер важна екстра - няма нужда да го насочваш като някакъв кантонер  ) и има много бутони спестяващи идиотско цъкане със стрелките като при стиковете. АндроидТВ 10 версия с последен пач от май 2021. Сертифициран е, в плей стора няма много неща освен американските портали за гледане с платен абонамент. Има Коди и един безплатен файлов мениджър отварящ споделените папки у дома. Другите неща ги инсталирах ръчно през Apk mirror и подобни. Инсталирах друг лаунчър но ббокса има някаква защита и изкарва авариен екран в който иска нулиране до фабрично състояние - след рестарт имаш 20тина секунди да стигнеш до настройките и да го деинсталираш, иначе пак става същото. Заводски инсталиран е скрийнсейвъра на гугъл с хубавите пейзажи, на който може да сменяш таймера. Включен е и Хромкаст, но от моето Сони успявам да кастна само отделна картинка или клип от галерията, а огледалното копиране на екрана не иска да тръгне Та спрямо китайските боксове - едни ограничения се смениха с други, но нищо фатално. Най съм доволен че изчезнаха проблемите с дистанционното на ТВ и СЕС. Колкото до самите функции за интерактивно гледане на телевизия от булсат и навигирането към архиви и ЕПГ - тепърва започвам да се потапям в това  В този ред на мисли. Има ли възможност б-бокса да се "рутне" или по някакъв начин да се достигне до xml, css, html файловете? Юзър интерфейса е "прекрасно" разработен от някой, който го е гледал само на монитор. От 2 метра и нагоре нищо не се чете дори с очила. Та ако успея да стигна до там ще го преработя по мой вкус. Не знам с каква "версия" на хардуера съм. При мен кастването тръгва без проблем от всичките ни устройства. Обаче накъсва здраво, което най-силно проличава при спортни предавания. Същото става и при телевизия през браузър.
|
23 Дек 2022 13:20 |
|
 |
Последен Потребител
|
DoubleTrouble написа: Юзър интерфейса е "прекрасно" разработен от някой, който го е гледал само на монитор. От 2 метра и нагоре нищо не се чете дори с очила. Хах то и на старото приложение беше така. Трябва целият темплейт да се смени щото тия шарени реклами на слайдшоу в горната половина ми бъркат oстрo в мозъка  Биваше да оставят чист андроидтв с преинсталирано приложението ббокс, вместо да превземат лаунчъра и сега да ми се дублират бутоните Home и b-box. 
|
24 Дек 2022 01:20 |
|
 |
i7se7y
|
Здравейте, имам телевизор Philips 50pus8007/12. В момента ползвам b-box приемника. Ще има ли някаква разлика в качеството на картината, ако премина на b-box приложението? Кое е по-добре app-a или бокса?
|
28 Дек 2022 13:10 |
|
 |
MacIlian
|
Най- добре, тегли приложението и пробвай сам кое е по-добре, ако след това драснеш и малко обратно инфо няма да е зле, аз също се чудя за ббокс, тествах приложението на 65" Панасоник с андроид, и не беше никак зле, дори и 4К каналите. За теста на приложението виж тук: https://qr.bulsatcom.bg регистрацията ти дава 15 дни тестов период с отключени всички канали.
|
28 Дек 2022 13:20 |
|
|