Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28 Мар 2024 20:32



Отговори на тема  [ 478 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 32  Следваща
РАЗНИ 
Автор Съобщение
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24
Мнения: 2851
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
vanderel написа:
В третия гейм при около 19 точки, Пранди трябваше да извади Розалин, и сега щяхме да сме олимпийски финалисти. Другата решаваща грешка - в края на този трети гейм след ас на Цецо и мачбол, треньорът трябваше да му извика при втория сервис да не рискува, но не ...
Всички които гледаха мача с мен ме признаха, че го разбирам много този спорт, защото Розалин в последствие в тайбрека на този трети гейм, направи цели 5 решаващи грешки, а Цецо би в аут ! Да го питам аз Цецо, кого през живота си е правил два поредни аса на класен национален отбор/не на някои клубни леваци/, та изпълни втория сервис по такъв безумен начин. Докато топаше топката крещях - не, не , не ... :( Вярно е че при флот противника има много по-голям шанс да организира атака, но тогава има шанс за блокадата ни и за посрещането ни. А така един удар, един риск и отидохме на майната си.
Сега довиждане, язък за всичко !!! Започва петия безсмислен за нас гейм !

РР: По-точно за играта на Розалин Пенчев - при 18:18 след негова грешка, крещях на Пранди да го извади. Той разбира се не ме чу, но и не усети нещата :evil: В последствие Пенчев сбърка лично и даде на бразилците точки 24, 27, 28, 30 и последната 32 .

Това е волейбола :(
Горното започнах да го пиша веднага след третия гейм, докато бях ядосан. Пък и бях сигурен че правилото в тениса ще се спази - ако поведеш с 2:0 и не спечелиш с 3:0, падаш с 2:3 :!: Така че нямаше смисъл да гледам повече и имах време да пиша :D
Та мисълта ми беше, че аз/един прост зрител/, видях дупката, а светилата във волейбола - не :( След края на мача, всеки може да каже кой къде е сгрешил, но слабия ден на малкия Пенчев го видях при 18:18, т.е. далеч преди 32:30 :wink: А при този дълъг и късащ нервите до край гейм, ни трябваше една единствена грешчица по-малко ! Ако пък България има само 6 волейболиста и Розалинчо нямаше с кой да бъде сменен, то тогава значи справедливо сме отпаднали. Къде ще ходим с 6 човека :(
Розалин Пенчев е волейболист на световно ниво. Нямам нищо против него, още повече че нямаме голям избор на топ играчи, но понякога човек няма ден, като в случая. Затова обаче отборите имат екип от треньори, да извличат във всеки момент максимума, което ми се струва, че не бе направено ...

А оня мърльо Казийски, нека да гледа отстрани :evil: Не го интересува олимпиадата, ами Данчо Лазаров ! Простак ... :!: Докато хората разиграват олимпийските медали, той да хвърля геле, ... с Радостин :evil:


13 Авг 2019 19:21
Профил
Аватар

Регистриран на: 11 Юни 2014 14:56
Мнения: 944
Местоположение: САМОКОВ
Отговори с цитат
AXN превъзходно EPG. На Междузвездни войни Отмъщението на ситите... Да не цитирам но е от Турски сериал :lol: :lol: :lol:


21 Окт 2019 18:37
Профил

Регистриран на: 29 Май 2019 15:33
Мнения: 102
Отговори с цитат
https://cnbgfans.par4eta.com/2019/11/06 ... bnNCYUZjV0


06 Ное 2019 14:28
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24
Мнения: 2851
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
Не съм се уморил, но пък си мисля - дали не ви дотягам в края на всяка година с тази моя класация - "Юзър на годината" :? Днес обаче един приятел от този форум, на лични ми каза, че ще е жалко да изоставя тази традиция. Надявам се и други да мислят като него ...

Интернет комуникацията в последно време се засили много. В почти всички градове и градчета има Фейсбук-групи със заглавие - "Забелязано в ... " Хората се надпреварват да остроумничат. Нервничат, избиват го на простотии ... Но за всеки участник в дискусиите, причината да е в съответната група, е да е полезен ... В частност на града си. В тези групи обаче единомислието е точно толкова, колкото по време на избори ... Т.е. - никакво :(

:idea: За форума :arrow: И в нашия форум през годината преплаваха искри, но като цяло семейството ни се запази цяло. Надявам се всички да сте били преди всичко здрави :!:

:idea: За администратора на форума :arrow: С този човек аз лично съм комуникирал един единствен път/по моя вина/. Ще го сравня с футболен съдия - когато съдията е незабележим на терена, значи добре си върши работата :wink:

:idea: За фирмата :arrow: Как беше - или добро, или нищо. Значи - нищо :!:

:D За пореден път ще копирам няколко поста от минали години, за да стане ясно на новите потребители за какво става въпрос :arrow:


30 Дек 2019 01:41
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24
Мнения: 2851
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
vanderel написа:
Копирал съм си за кой ли път пост от предната година, защото правилата са същите :D
vanderel написа:
Да не си мислите че съм забравил :D МОЛЯ тези които са във форума от скоро, да прочетат третия ми пост тук :arrow: viewtopic.php?f=15&t=18666&p=221075#p221075 . Не си струва след толкова години спазване на традицията, да я прекъсна ей така ... ! Чувствам се длъжен да я продължа и заради самите призьори в тази класация. Всички тези хора, са дали много от себе си, от времето си и продължават да го правят, в името на нещо добро. Затова съм им длъжник и ги чувствам като приятели. Оставям настрани дразгите. Те са неизбежни. И със сигурност бързо се забравят. Хубавото, позитивното обаче не се забравя. И ако това да помогнеш на напълно непознат, се е превърнало за нас в хоби, е кажете ми тогава - не си ли струва човек да има такова хоби :?: :?: :?:
Няма да ви отегчавам повече, но след третия ми пост в темата от линка /всъщност това е стр.6 от тази тема/, прочетете и четвъртия !!! ... и просто бъдете хора :!:

Очаквам вашите лични съобщения :D , като спазвате правилата, моля :wink:


Несгодите на фирмата няма как да не се прехвърлят и тук във форума. Ние обаче не сме фирмата и нямаме никаква вина за случващото се. Това което се иска от нас, ние го вършим, въпреки настъпилата меланхолия и тягавата атмосфера :(

По-долу още един цитат от миналата година :arrow:


vanderel написа:
Някак си тази ми кампания мина вяло. Но това да не притеснява никого.
Все по-трудно става в наше време, човек да се пречупи и да надскочи определени норми на поведение. А не случайно в много езици, няма такава дума като в турския - ЕВАЛА .
Ще ви дам един пример, който виждате почти всеки ден - от години насам световните спортни федерации се опитват да наложат феърплея във всички видове спорт. Във Футбола напр. почти е задължително, след края на мача двамата треньори да се поздравят. И какво става - инициаторът на поздрава в повечето случаи е треньорът-победител. За победеният, върху който се е стоварило цялото небе, остава да прояви професионализъм и да намери сили да си подаде ръката. Това обаче е отбиване на номера. Истинският феърплей е тогава, когато победеният иде и поздрави победителя. Но как да стане това :?: , когато победеният винаги си намира причини - ако не в съдията и в терена, то тогава ще е просто в късмета.

Трудно е човек да се признае за победен. А още по-трудно е обаче - да признае победителя.
Хубавото в нашия случай е, че няма победени, но въпреки всичко има победители !!!


Този форум не е и не бива да е най-важното нещо в живота ни. Всеки си има семейство, професия, цели ... ! Всеки си има разсъдък, интелект и ум. Всеки има душа. Но и всеки има нужда от удовлетворение и една добра дума. Затова сега след тази ми тирада се усмихнете и продължаваме напред, както се изразяваше Кобрата :D :D :D
И не забравяйте на 31.дек. в 20,00 часа, докато се слагат масите и се изстудява шампанското, да хвърлите едно око на форума, а на следващия ден да се поздравим като, ... просто като приятели :!:
Весело посрещане на Новата Година на всички :!:


30 Дек 2019 01:44
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24
Мнения: 2851
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
:!: Започнете да четете от втория ми пост на тази страница :arrow: Това надолу го оставете за накрая :D



Още веднъж правилата - изпращайте ми на лични името/никнейма/ на човека, които ви е помогнал, от който сте научили нещо или просто който ви е направи най-добро впечатление в този форум.
На 31. дек. в 20 часа, ще обявя победителя. И понеже няма аз как сам да обявя себе си/нямам самочувствието на Роналдо :D /, ВИ МОЛЯ да не ме препоръчвате мен. Аз като организатор на класацията,съм извън нея.
Ето ги досегашните призьори :
"Юзър 2008" - netman
2009 - pgi
2010 - valchop
2011 - Devnul
2012 - DJPlamen
2013 - Wanderer
2014 - Atom Heart
2015 - AlkatrazBG
2016 - user6396
2017 - Петър и Viktor Pavlov
2018 - zdravkos


30 Дек 2019 02:02
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24
Мнения: 2851
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
Отново двама печелят приза за юзър на годината :D

Юзър на 2019-та :arrow:

това са дългогодишният участник във форума

pepy1

и включилият се с пълна сила в развлекателните теми

iuri2

Честито и весела и щастлива 2020 - та на двамата :!: :D


Последна промяна vanderel на 02 Яну 2020 13:59, променена общо 3 пъти



31 Дек 2019 20:34
Профил
Аватар

Регистриран на: 11 Юни 2014 14:56
Мнения: 944
Местоположение: САМОКОВ
Отговори с цитат
Важното е всеки да си казва открито мнението, но без злоба и заяждане! Щото повярвайте друг такъв форум няма :D ЧНГ на всички форумци и да Ви се сипе здраве и успехи през новата година! НАЗДРАВЕ :D


31 Дек 2019 22:18
Профил
Аватар

Регистриран на: 15 Ное 2008 23:07
Мнения: 655
Местоположение: София Младост
Отговори с цитат
Мисля си, че аз повече съм се възползвал от съветите на форума отколкото да отправям такива! Особено когато живеех в чужбина! И без да звучи прехвалено, ти си мотора на този форум! Въпреки, че много от регистрираните потребители не са абонати на “фирмата” пак се включеат в помощ на абонатите! Ако започна да ги изброявам, ще пропусна някой! Пожелавам Ви весело посрещана на новата 2020 година!


31 Дек 2019 23:41
Профил
Аватар

Регистриран на: 06 Юни 2007 01:30
Мнения: 1927
Местоположение: EU
Отговори с цитат
За много години :D
Честито на нашите колеги и на организатора :D
Пожелавам Ви, на вас и на всички колеги много здраве, радост, щастие и късмет през новата 2020 година!


01 Яну 2020 12:19
Профил WWW
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24
Мнения: 2851
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
Още веднъж добавени във вече 12 годишната ни класация :arrow:

"Юзър 2008" - netman
2009 - pgi
2010 - valchop
2011 - Devnul
2012 - DJPlamen
2013 - Wanderer
2014 - Atom Heart
2015 - AlkatrazBG
2016 - user6396
2017 - Петър и Viktor Pavlov
2018 - zdravkos
2019 - pepy1 и iuri2


02 Яну 2020 13:53
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24
Мнения: 2851
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
zdravkos написа:
За много години :!:


iuri2 написа:
... повярвайте друг такъв форум няма :D НАЗДРАВЕ :D


pepy1 написа:
Въпреки, че много от регистрираните потребители не са абонати на “фирмата” пак се включват в помощ на абонатите! Ако започна да ги изброявам ...


И аз няма да ги изброявам, защото повярвайте ми, това е много неприятен момент. Винаги когато съм обявявал юзъра на годината, съм се чувствал като дискриминатор спрямо другите.

Затова всички да са живи и здрави - това е най-важното :!:
... и бира за всички


Прикачени файлове:
още бира.jpg
още бира.jpg [ 5.06 KiB | Прегледано 7643 пъти ]
02 Яну 2020 14:26
Профил
Аватар

Регистриран на: 11 Юни 2014 14:56
Мнения: 944
Местоположение: САМОКОВ
Отговори с цитат
Юзър не знам но помирител надявам се! Отдавна ми е минал мерака някъде в нещо да се доказвам! Да сте живи и здрави всичките :D И пак повтарям НЕМА ТАКЪВ ФОРУМ в който можеш да споделиш всичко и да получиш съвети за всичко, щото форума не е само технически! Аз между другото си изтрих/надявам се/Фейсбук профила :lol: ЧНГ и да си пишем още дълго време :D


02 Яну 2020 19:43
Профил
Аватар

Регистриран на: 09 Мар 2007 23:50
Мнения: 33
Местоположение: Нека бирата бъде с вас!
Отговори с цитат
Честита ви нова година и то мен! Да сме живи и здрави, да чакаме нови и качествени канали и решения от страна на фирмата.


03 Яну 2020 15:32
Профил
Аватар

Регистриран на: 14 Мар 2007 01:24
Мнения: 2851
Местоположение: Pleven/Gabrovo
Отговори с цитат
ManUTD написа:
vanderel написа:
Умирам си от яд :(

И никой от този "форум" не реагира.Защо така?

Първо, защото явно ме познават. Знаят ме че не гледам мачовете като филм :arrow:
zdravkos написа:
Колегата @vanderel е емоционална личност!

И второ - явно колегите тук не са искали да се изказват, по повод на този злополучен мач.
Защото това е правилната реакция - да си кажеш своето мнение, а не да коментираш чуждите :evil:

Най отгоре на тази страница е мнението ми за мача с Бразилия и само мога да допълня, че Пранди въобще не си е взел поука. А преди малко в БНТ 3, Теди каза около кои трябва да се гради отбора - Цецо, братя Братоеви и Скримов. Младите покрай тях ... В мача с Бразилия Ники Пенчев направи 16 точки. Брат му - една, а беше поставен от тренера да решава мача. Сега с Германия пак същия експеримент ...
Ама волейбола е спорт с голяма доза шанс. И нямаш право на поправка. Изпуснеш ли птиченцето, след четири годи я камилата, я камиларя :?

Наистина съм прекалил с ругатните, но то повече така изглежда, защото не сме свикнали да слушаме персонални оценки за състезателите. Коментатори и журналисти не смеят да споменават имена и да посочват виновни, първо да не обидят някой и така да го съсипят за спорта и второ - в случая волейбола все пак е колективен спорт с треньор живял с този спорт и да го критикуваш рискуваш да попаднеш в моето положение - кой си ти че разбираш повече от Пранди :?


12 Яну 2020 22:36
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 478 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 32  Следваща

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB®