Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28 Мар 2024 22:38



Отговори на тема  [ 65 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Интернет 
Автор Съобщение
Аватар

Регистриран на: 16 Мар 2010 15:54
Мнения: 67
Отговори с цитат
AlkatrazBG написа:
Последните няколко поста дето мрънкате да знаете ,че плащате за ДО 50 а не за гарантирани точно 50 мегабита . Гарантирания интернет не струва 10 лева ми е бая повече :)

А колко струва гарантирания нет? , Мрънкането,, е напълно заслужено. Все едно да си купиш кола с ,,до" четири колела. Това е много старо оправдание на почти всички доставчици.


14 Фев 2018 00:53
Профил

Регистриран на: 06 Апр 2015 10:28
Мнения: 611
Отговори с цитат
Ми да речем ето една адекватна цена за симетричен интернет с гарантирана скорост. Така ,че според плащането ти е и качеството на интернета. И като пишете във форума само си чешете клавиатурите:) Отивайте в офиса им в Ямбол и си споделете проблема там. Админа на форума или модератора на раздела няма да се обади в Ямбол и няма да ви смени нито рутера нито кабелите по трасето до вашия адрес. Вие поне улицата да си бяхте написали ама и това не сте направили и чакате някой да ви оправи интернета . Ще ви го оправят когато цъфнат налъмите като пускате само снимки по форумите .
Изображение


14 Фев 2018 04:32
Профил
Аватар

Регистриран на: 03 Авг 2011 11:47
Мнения: 102
Отговори с цитат
sispol написа:
А колко струва гарантирания нет? , Мрънкането,, е напълно заслужено. Все едно да си купиш кола с ,,до" четири колела. Това е много старо оправдание на почти всички доставчици.

И къде в договор за покупка на колата ти пише че може да има до четири колела, понеже в договора ти за интернет го пише: негарантирана скорост, до еди колко си като обем, до еди каква си скорост т.н., друг е въпроса какво е видял човека, какво е прочел, какво е разбрал, какво си е помислил че му се предлага, и не най-накрая какво е подписал.


14 Фев 2018 11:06
Профил
Аватар

Регистриран на: 16 Мар 2010 15:54
Мнения: 67
Отговори с цитат
Темата е прекалено обширна за да я обсъждаме тук. Никога не съм одобрявал постоянното вменяване на неосведоменост и неразбиране в обикновенноя потребител, а не да се търси отговорност на некоректния доставчик. А що се отнася за договорите. Да сте видели в поне един договор да пише каква е минималната скорост. Или номиналната. Винаги пише ,, предполагаемата,, максимална. Евтин трик от който за съжаление не можем да избягаме. Затова питах за гарантирана скорост. Да вземем за пример предния потребител. Скоростта пада наполовина. Това причина ли е да вика техници? Според мен, да. Имах подобен случай. Знаеш ли какво ми казаха ,,техниците"!? Нали има нет, защо ни викате? Питам ги аз , колко трябва да падне за да ви извикам? Отговор: Не знаем, като спре напълно. Виждаш ли комичното в ситуацията. Защото аз не. Преди се носеха легенди за техническата поддръжка на Вивата, но БСК работи за да ги настигне. Не казвам че няма съвестни момчета, които си вършат работата. Идвали са на повреда в къщи в 17:40 на четвърти януари. Или аз не съм имал късмет, или са много малко. Съвети от рода на: ,,Смени доставчика,, не са приложими в моя случай. Извинявам се за острия тон и ако съм настъпал някой. Както казах темата е прекалено голяма и ( за съжаление), прекалено стара за да я обсъждаме тук.


14 Фев 2018 22:58
Профил

Регистриран на: 25 Апр 2012 18:14
Мнения: 160
Отговори с цитат
Темата е от далечната 2013 година, подадохме сигнал и смениха трасето на блока от тогава сме нямали проблем с скоростта :D
през wifi
Изображение


18 Фев 2018 23:43
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 65 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB®