forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

Re: Булсатком вече и на PC
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=7&t=18752
Страница 3 от 113

Автор:  dimitar59 [ 03 Мар 2015 16:20 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

pepy1 написа:
всичко е обновено и въпреки това пак не става


Мисля,че проблема ти е в регистрацията.Направи си нова,като попълнеш всички полета.

ПП Регистрацията във форума няма нищо общо с регистрацията,която се изисква за гледане на ТВ от PC.

Автор:  cool [ 03 Мар 2015 16:27 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

dimitar59 написа:
pepy1 написа:
всичко е обновено и въпреки това пак не става


Мисля,че проблема ти е в регистрацията.Направи си нова,като попълнеш всички полета.

ПП Регистрацията във форума няма нищо общо с регистрацията,която се изисква за гледане на ТВ от PC.


Едва ли влиза с регистрацията си за форума понеже системата нямаше да го пусне да се зареди страницита с плеъра

Автор:  rrr [ 03 Мар 2015 17:13 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Ако се оправи скролирането на каналите да не превърта цялата страница и проблема с качеството на картината всичко ще е ок. :mrgreen:

Автор:  pepy1 [ 03 Мар 2015 17:30 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Благодарение на @cool, мога да гледам и на компютъра. Проблема се състоеше в деактивираната приставка шокуейв флаш на браузъра Мозила, който ползвам

Автор:  gogob [ 03 Мар 2015 17:36 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Как се логвате? С регистрацията от https://payments.bulsat.com не мога да се логна :(

Автор:  cool [ 03 Мар 2015 17:41 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

gogob написа:
Как се логвате? С регистрацията от https://payments.bulsat.com не мога да се логна :(

Увери се че въвеждаш правилно данните който се изискват

Автор:  pepy1 [ 03 Мар 2015 17:42 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

С тази трябва, случвало ми се е паролата да я въвеждам грешно в бързината на натискането на клавишите. Пробвай пак и проверявай всеки символ, както и долу вдясно дали си на BG или EN. За друга причина не се сещам в момента!

Автор:  vencoi [ 03 Мар 2015 18:21 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Наистина трябва да се оправи скролирането и качеството, всичко друго е ОК.
В момента Comedy+ има 1080p, а СпорталТВ има 720p което си е добро качество, другите стябва повече. Поне аз съм с 24 инчов монитор и доста пиксализирани са :)

Автор:  stefo85 [ 03 Мар 2015 18:35 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

vencoi написа:
Наистина трябва да се оправи скролирането и качеството, всичко друго е ОК.
В момента Comedy+ има 1080p, а СпорталТВ има 720p което си е добро качество, другите стябва повече. Поне аз съм с 24 инчов монитор и доста пиксализирани са :)

Щом с ADSL върви картината без пиксализиране на Comedy+ не виждам защо при теб пиксализира :) Само скролирането за сега им е основен проблем ... аз забелязах, че като пусна на пълен екран картината забива и трябва да я спра и после отново да я пусна за да тръгне, при вас има ли го тоз проблем??? И още нещо, пуснете едно EPG та да знаем какво гледаме в момента :) че се загледах във филма по comedy+, а не знам кой е :D

Автор:  Milen_84 [ 03 Мар 2015 18:42 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Работи доста добре наистина ,остава само качеството да се подобри!

Автор:  gogob [ 03 Мар 2015 20:15 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Не мога да се логна :( user и pass ги копирам тук няма грешка, а с други данни за логване, които намерих в един форум логвам се без проблем. Нова регистрация не мога да направя, явно заради същия "Номер на приемник".

Автор:  EmOkey [ 03 Мар 2015 20:19 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

gogob написа:
Не мога да се логна :( user и pass ги копирам тук няма грешка, а с други данни за логване, които намерих в един форум логвам се без проблем. Нова регистрация не мога да направя, явно заради същия "Номер на приемник".
Защо ти е нова регистрация? Ползвай си старата с която влизаш. За регистрация ползвай номера на твоя приемник.

Автор:  Wanderer [ 03 Мар 2015 20:26 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Работи чудесно и в чужбина. Проблема с превключване на цял екран и при мен го има.

Автор:  pepy1 [ 03 Мар 2015 20:30 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Това, че работи в чужбина е плюс пред Мтел, при тях приложението за компютър телефон и таблет освен че се плаща - не работи в чужбина!

Автор:  Wanderer [ 03 Мар 2015 20:35 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Традиционно имам проблеми с Хелас Сат тук, така че бих станал веднага абонат, ако приложението е стабилно и малко се пипне битрейда.

Страница 3 от 113 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/