forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

Re: Булсатком вече и на PC
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=7&t=18752
Страница 111 от 113

Автор:  assen68 [ 10 Юли 2017 15:46 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Здравейте, опитвам се да подкарам Фюжъна на Коди 17.3, компа е с Уиндоус 10 64 бита.
Когато вляза и пусна зип файла след това никъде в указаното място не ми излиза Фюжън... който да продължа да го инсталирам.
Има ли проблем с този repo.bg.plugins, защото нещо при мен не сработва като хората?
Благодаря предварително за отговорите.

Автор:  Viktor Pavlov [ 10 Юли 2017 17:59 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Всичко работи като хората, просто тука не е мястото! :wink:

Автор:  vhr [ 10 Юли 2017 19:54 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

assen68 написа:
Здравейте, опитвам се да подкарам Фюжъна на Коди 17.3, компа е с Уиндоус 10 64 бита.
Когато вляза и пусна зип файла след това никъде в указаното място не ми излиза Фюжън... който да продължа да го инсталирам.
Има ли проблем с този repo.bg.plugins, защото нещо при мен не сработва като хората?
Благодаря предварително за отговорите.


не се занимавай със 17.3...
има проблем който няма решение

виж някоя предна версия по-добре

Автор:  svettt [ 08 Авг 2017 12:14 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Здравейте, има ли начин да се пусне през коди с по-добра резолюция и качество?

Автор:  hideman [ 08 Авг 2017 17:25 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Не, няма начин.

Автор:  napster [ 30 Дек 2017 18:36 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Здравейте, някой пробвал ли е да го подкара на Xbox One?

Автор:  hideman [ 31 Дек 2017 08:47 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Това е един от начините, човека го е подкарал на PlayStation,има plex и за xbox, https://kodibg.org/forum/thread-524.html така че би трябвало да стане. Аз съм го тествал на samsung smart tv. Още нещо, виждам че вече има и kodi за xbox.

Автор:  napster [ 31 Дек 2017 13:21 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

hideman написа:
Още нещо, виждам че вече има и kodi за xbox.

Точно заради това питам, Kodi се върна у дома. Версията там е 18. И не мога да инсталирам .zip файла, защото програмата няма достъп до файловете. Не мога да измисля заобиколен начин.

Автор:  b_ignatov [ 31 Дек 2017 13:30 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

napster написа:
hideman написа:
Още нещо, виждам че вече има и kodi за xbox.

Точно заради това питам, Kodi се върна у дома. Версията там е 18. И не мога да инсталирам .zip файла, защото програмата няма достъп до файловете. Не мога да измисля заобиколен начин.
Няма ли как да инсталираш zip фаила от мрежата или някаква външна памет? Принципно има избор през SMB или NFS.

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

Автор:  gogobg [ 31 Яну 2018 18:37 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Каналите в сайта не бачкат :x :!: При вас как е :?:

Автор:  MacIlian [ 31 Яну 2018 20:12 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

в момента работят!

Автор:  gogobg [ 06 Фев 2018 15:50 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

От кога Евроспорт в сайта е на Майчин език :evil:

пп: Оправиха го.Вървеше на турски.Сигурно ни подготвят за бъдещето :shock: .

Автор:  Tchanev [ 30 Мар 2018 19:05 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Kъде мога да намеря bulsat.m3u ?

Автор:  zdravkos [ 01 Апр 2018 09:15 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Tchanev написа:
Kъде мога да намеря bulsat.m3u ?


За коди ли питаш?

Автор:  gogobg [ 23 Апр 2018 15:58 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

След ъпдейт на Chrom до версия 66.0.3359.117 екранът на телевизията "почерня" :lol: .Пак трябва да връщам на стара версия докато Була се оправят . :evil:

Страница 111 от 113 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/