forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

Re: Булсатком вече и на PC
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=7&t=18752
Страница 2 от 113

Автор:  cool [ 03 Мар 2015 10:29 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

При мен работи и на твто самия но няма да коментирам качеството

Автор:  s.v.atanasov [ 03 Мар 2015 10:42 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

На смарт- а зарежда страницата, приема паролата, но трудно зарежда каналите.

Автор:  cool [ 03 Мар 2015 10:47 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

s.v.atanasov написа:
На смарт- а зарежда страницата, приема паролата, но трудно зарежда каналите.

Нз, при мен си ги зарежда веднага

Автор:  deathstorm [ 03 Мар 2015 11:00 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Браво, моментално зарежда каналите, явно битрейта не е много висок. Ако може да се оправи скролирането на каналите да не скролира цялата страница ще е добре. Хубаво ще е и битрейта на HD каналите да се вдигне, тука вече не може да се оправдаете, че няма bandwidth.

Автор:  reemi [ 03 Мар 2015 11:18 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

А эа смарт тв кое е приложението ?

Автор:  deathstorm [ 03 Мар 2015 11:21 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Няма все още за Смарт тв, просто някои Смарт TV си имат браузъри и предполагам с тях влизат колегите.

Автор:  Viktor Pavlov [ 03 Мар 2015 12:50 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

deathstorm написа:
Браво, моментално зарежда каналите, явно битрейта не е много висок. Ако може да се оправи скролирането на каналите да не скролира цялата страница ще е добре. Хубаво ще е и битрейта на HD каналите да се вдигне, тука вече не може да се оправдаете, че няма bandwidth.


Някъде пише, че услугата е ТЕСТ :)

Автор:  skorvod [ 03 Мар 2015 13:25 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Яко е.

Автор:  cool [ 03 Мар 2015 14:15 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Само да кажа че канала nickelodeon си го има и с бг аудио и може да го смените на бг а не на анг

Автор:  pepy1 [ 03 Мар 2015 14:48 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Добре де, къде ми е проблема на мен? При кликване на линка въвеждам име и парола. След това излиза
Error loading player:
No playable sources found
и под него с червени надписи "Изход от Вашия профил"
т.е. влязъл съм ама ...

Автор:  delapenq [ 03 Мар 2015 15:33 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Приложението за РС е супер!!! :) Почти всички канали вървят с изключение на 2-3....БУЛСАТКОМ са номер 1!!! :)

Автор:  adidas77 [ 03 Мар 2015 15:48 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

Номер 1 когато тия каналите и другите искани отдавна тръгнат на телевизора,все пак там се гледа телевизия,а не по телефони и лаптопи :wink:

Автор:  cool [ 03 Мар 2015 16:13 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

pepy1 написа:
Добре де, къде ми е проблема на мен? При кликване на линка въвеждам име и парола. След това излиза
Error loading player:
No playable sources found
и под него с червени надписи "Изход от Вашия профил"
т.е. влязъл съм ама ...


Имаш ли инсталиран флаш плеър / Flash версията трябва да бъде 10.0 или по-голяма
провери ли си браузъра за нов ъпдейт
проверил ли си дали имаш актуализации за windows

Автор:  pepy1 [ 03 Мар 2015 16:16 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

всичко е обновено и въпреки това пак не става
флаш 16, фаярфокс 36, няма обновявания на системата

Автор:  cool [ 03 Мар 2015 16:20 ]
Заглавие:  Re: Булсатком вече и на PC

pepy1 написа:
всичко е обновено и въпреки това пак не става

Премахни флаш плеъра и го инсталирай отново след това рестартирай браузъра т.е излез зотвори го и се опитай отново да стартираш приложението

Страница 2 от 113 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/