forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

Как мога да премахна закачени вече устройства в булсатком?
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=4&t=20632
Страница 1 от 1

Автор:  assen68 [ 25 Авг 2019 14:47 ]
Заглавие:  Как мога да премахна закачени вече устройства в булсатком?

Здравейте,
как мога да премахна закачени вече устройства в булсатком телевизия?
Исках да тествам нещо, но ми каза, че вече съм на максимума и не ми дава да прикачвам повече...

Няма проблем, бих премахнал някои стига да видя къде да разбера кои са?

Благодаря предварително за отговора.

Автор:  zdravkos [ 25 Авг 2019 17:25 ]
Заглавие:  Re: Как мога да премахна закачени вече устройства в булсатко

Няма какво да премахвате, едновременно могат да работят максимално 4 устройства при положение, че имате един основен и три допълнителни приемника.
Колкото приемника имате, толкова устройства могат да работят едновременно!
За тест трябва да спрете работещите устройства и да пуснете това, което искате да тествате. В някой случай трябва да се изчака 15 мин. за да се опреснят кънекциите към сървъра на Булсат.

Gesendet von meinem Nokia с фенерче mit Tapatalk

Автор:  assen68 [ 25 Авг 2019 18:24 ]
Заглавие:  Re: Как мога да премахна закачени вече устройства в булсатко

zdravkos написа:
Няма какво да премахвате, едновременно могат да работят максимално 4 устройства при положение, че имате един основен и три допълнителни приемника.
Колкото приемника имате, толкова устройства могат да работят едновременно!
За тест трябва да спрете работещите устройства и да пуснете това, което искате да тествате. В някой случай трябва да се изчака 15 мин. за да се опреснят кънекциите към сървъра на Булсат.

Gesendet von meinem Nokia с фенерче mit Tapatalk


Аз в момента нямам работещо нито едно!
Само опитвам да вържа това...

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/