forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

Andoid Box за Fusion TV
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=4&t=20487
Страница 2 от 8

Автор:  zdravkos [ 13 Апр 2019 20:47 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

При мен работят

Автор:  Iliyan N [ 14 Апр 2019 09:23 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Всичко си работи...

Изпратено от моят POCOPHONE F1 с помощта на Tapatalk

Автор:  Последен Потребител [ 14 Апр 2019 11:11 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Днес работят след няколко рестарта, явно нещо са ми се омазали кодеците...

Автор:  sonyj7 [ 17 Апр 2019 20:57 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Iliyan N написа:
Аз ти препоръчвам https://www.mi.com/us/mi-box-s/
От 3 месеца го ползвам,нямам забележки....Успех в избора!


В спецификацията не пише че подържа hevc кодек. Имаш ли проблем със някой от каналите и още един въпрос може ли да гледаш записи на fusion tv applivation?

Автор:  Iliyan N [ 17 Апр 2019 21:01 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

sonyj7 написа:
Iliyan N написа:
Аз ти препоръчвам https://www.mi.com/us/mi-box-s/
От 3 месеца го ползвам,нямам забележки....Успех в избора!


В спецификацията не пише че подържа hevc кодек. Имаш ли проблем със някой от каналите и още един въпрос може ли да гледаш записи на fusion tv applivation?
Нямам проблем с нито 1 канал....а гледам/имам/ над 3000....на запис не....или поне аз не знам как.... https://www.mi.com/us/mi-box-s/specs/

Изпратено от моят POCOPHONE F1 с помощта на Tapatalk

Автор:  mitkoiphone [ 13 Май 2019 16:11 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Здравейте на всички. Реших да пиша понеже видях някаква активност, та дано решим моя проблем. Ще започна така, че имам тв бокс още от както бяха стикчета. В момента имам 3 такива за лично ползване. Та на 2 от тях всичко е 6. Обаче последния който закупих Beelink gt1 ultimate програма не работи със Фюжън скин. Пробвах и на друг такъв същия и там е така. Андроида е 7.1.2 версията на приложението е 1.3.3. С версия 1.3.1 същото е положението. Надявам се някой да помогне или поне да разбера че няма да стане и да се успокоя.

Автор:  zdravkos [ 14 Май 2019 09:39 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

другите 2 бокса, на които работи и те ли са Beelink gt1 ultimate?

Автор:  mitkoiphone [ 14 Май 2019 09:48 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Не. Другите 2 бокса са друга марка. Вчера пробвах на друг същия бокс и нямаше разлика. Правеше същите неща...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Автор:  mitkoiphone [ 15 Май 2019 18:47 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Има ли хора с боксове с 7.1.2 дето им върви фюжън ?

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Автор:  zdravkos [ 16 Май 2019 14:29 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

При мен на 7.1.2(FireTV Stick 4K) няма проблеми!

Автор:  mitkoiphone [ 16 Май 2019 18:05 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Понеже говорих с един двама човека, които разбират от софт и хард. Та идеята им беше да не се разбира нещо самия андроид 7.1.2 със програмата. Обаче явно не е от там проблема. Пфуууу, явно няма да се гледа приложението на булсата и това си е.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Автор:  redchampions [ 07 Юни 2019 12:59 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

А някой ползва ли приложението на бокс, който да е с 3 или 4 RAM и да има 3.5mm жак за TV Out? И да е доволен, разбира се :-)

Автор:  Петър [ 07 Юни 2019 13:35 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

redchampions написа:
А някой ползва ли приложението на бокс, който да е с 3 или 4 RAM и да има 3.5mm жак за TV Out? И да е доволен, разбира се :-)
Да, аз ползвам на вилата си Docooler M9S-PRO (3GB RAM/32GB ROM) с 3.5mm жак за TV Out (защото там телевизора ми е чудесен, голям, но стар, няма HDMI вход). Много съм доволен, НО кабелчето-преходник от 3.5mm TV Out на приставката към AV на телевизора го уцелих чак от третия път. Първото кабелче (купено в България) добавяше към картината "снеговалеж", на второто (поръчано през интернет от Китай) му работеше само единия аудио-канал, втория говорител на телевизора мълчеше, чак с третото работата потръгна и сега гледам телевизор с перфектно качество.

Автор:  redchampions [ 07 Юни 2019 13:47 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

Петър написа:
redchampions написа:
А някой ползва ли приложението на бокс, който да е с 3 или 4 RAM и да има 3.5mm жак за TV Out? И да е доволен, разбира се :-)
Да, аз ползвам на вилата си Docooler M9S-PRO (3GB RAM/32GB ROM) с 3.5mm жак за TV Out (защото там телевизора ми е чудесен, голям, но стар, няма HDMI вход). Много съм доволен, НО кабелчето-преходник от 3.5mm TV Out на приставката към AV на телевизора го уцелих чак от третия път. Първото кабелче (купено в България) добавяше към картината "снеговалеж", на второто (поръчано през интернет от Китай) му работеше само единия аудио-канал, втория говорител на телевизора мълчеше, чак с третото работата потръгна и сега гледам телевизор с перфектно качество.


Чудесно, благодаря!
Аз си бях купил Docooler R39, но реших, че няма да ми трябва и го продадох. Той си работеше добре, но беше с 2/16 памет, а сега пак ми трябва и реших, че искам нещо малко "по-мощно".
И наистина тези кабели са различни - масата е на различна секция от буксата. Аз си купих за него кабел от Елимекс, мерих му масата в магазина с мултицета, защото на другото кабелче, което имах, масата беше различна и имаше снеговалеж :)
Значи пак взимам същата марка!

А с каква версия на Андроид е твоя?

Автор:  Петър [ 07 Юни 2019 14:04 ]
Заглавие:  Re: Andoid Box за Fusion TV

redchampions написа:
А с каква версия на Андроид е твоя?
Старичък е - Андроид 5.1.1

Страница 2 от 8 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/