Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 16 Авг 2018 22:33



Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
На някого,някога да му се е случвало това? 
Автор Съобщение

Регистриран на: 02 Сеп 2012 15:23
Мнения: 2
Отговори с цитат
През 10 минути рутрът ми иска да му въвеждам Статично АйПи Проблемът е че хората които ми прекараха Интернета казаха че трябва да стои на Динамично... Искам да питам някой знае ли от какво е и дали има оправия защото е невероятно изнервящо. Надявам се прикачената снимка да се вижда... :)


Прикачени файлове:
1255 HRS 9.01.png
1255 HRS 9.01.png [ 223.59 KiB | Прегледано 16117 пъти ]
05 Сеп 2012 15:51
Профил
Аватар

Регистриран на: 17 Май 2011 18:22
Мнения: 3
Отговори с цитат
Хората дето са ти го прекарали им кажи да не се занимават с работа от която не разбират нищо. Трябва да си на StaticIP. Ресетни си рутера най-добре кой знае още какво са пипали и си въведи настройките наново.

Изображение


05 Сеп 2012 17:24
Профил
Аватар

Регистриран на: 21 Сеп 2011 23:27
Мнения: 3
Отговори с цитат
ShOki написа:
През 10 минути рутрът ми иска да му въвеждам Статично АйПи Проблемът е че хората които ми прекараха Интернета казаха че трябва да стои на Динамично... Искам да питам някой знае ли от какво е и дали има оправия защото е невероятно изнервящо. Надявам се прикачената снимка да се вижда... :)



Здравей колега,

Ето едн снимка на моите настройки на рутера вкъщи(интернета е на булсатком ако те интересува).
За да ти се получи махни отметката и рестартитай рутера.
Другите настройки са както в твоята снимка -единствената ми разлика е в gateway:46.47.64.1.


Прикачени файлове:
IP adress.jpg
IP adress.jpg [ 28.56 KiB | Прегледано 16083 пъти ]
05 Сеп 2012 19:06
Профил

Регистриран на: 02 Сеп 2012 15:23
Мнения: 2
Отговори с цитат
Тааа относно получените съвети.Благодаря на хората които се опитаха да помогнат,уви не се получи. Относно съвета да си направя АйПи-то статично...- проверих всичките направени снимки(този проблем се снима и следи от около седмица)на някои снимки то завършва на 246 на някои на 46 инае всичко останало е абсолютно едно и също. А за DHCP отметката пробвах с нея без нея рестартирах рутера ребуутвах го прекъсва си и това е. И то го прави за половин минута най-много колкото да ме изхвърли от сървъра или от реалма в който играя с приятели или да ми прекъсне разговора по Скайп.При разглеждането на интернет страници търсене в Чичко гугъл и тем подобни няма проблеми.


05 Сеп 2012 21:33
Профил
Аватар

Регистриран на: 21 Сеп 2011 23:27
Мнения: 3
Отговори с цитат
ShOki написа:
Тааа относно получените съвети.Благодаря на хората които се опитаха да помогнат,уви не се получи. Относно съвета да си направя АйПи-то статично...- проверих всичките направени снимки(този проблем се снима и следи от около седмица)на някои снимки то завършва на 246 на някои на 46 инае всичко останало е абсолютно едно и също. А за DHCP отметката пробвах с нея без нея рестартирах рутера ребуутвах го прекъсва си и това е. И то го прави за половин минута най-много колкото да ме изхвърли от сървъра или от реалма в който играя с приятели или да ми прекъсне разговора по Скайп.При разглеждането на интернет страници търсене в Чичко гугъл и тем подобни няма проблеми.


Здравей колега,

Ето още две снимки ,които направих за по-подробно онагледяване.
НА снимка 1 -съм написал къде се намира версията на фърмуъера на рутера.
А от тази страница може да се свали последната актуална версия за твоя модел рутер.
http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=241&model=TL-WR740N#down.

А на снимка 2 -това са моите настрйки от началото от както имам интернета от булсатком.

Ето как изглеждат настройките ,когато всичко е наред-снимка 3.


Прикачени файлове:
Tp link в работен режим.jpg
Tp link в работен режим.jpg [ 246.13 KiB | Прегледано 16000 пъти ]
WAN nastrojki Tp link.jpg
WAN nastrojki Tp link.jpg [ 250.07 KiB | Прегледано 16004 пъти ]
firmware tp link.jpg
firmware tp link.jpg [ 117.5 KiB | Прегледано 16004 пъти ]
10 Сеп 2012 20:34
Профил

Регистриран на: 12 Юни 2012 23:47
Мнения: 65
Отговори с цитат
ShOki написа:
През 10 минути рутрът ми иска да му въвеждам Статично АйПи Проблемът е че хората които ми прекараха Интернета казаха че трябва да стои на Динамично... Искам да питам някой знае ли от какво е и дали има оправия защото е невероятно изнервящо. Надявам се прикачената снимка да се вижда... :)


Добре са ти казали. Точно така, настройките ТРЯБВА да ти бъдат динамични, включително и DNS-ите.
Махни отметката за Unicast.
А ти как разбираш, че рутера ти иска да въвеждаш адреси ?


12 Сеп 2012 11:31
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ] 

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB®