forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

Лаптопа ми забива от рутера
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=32&t=19933
Страница 1 от 1

Автор:  jorogt [ 09 Ное 2016 17:46 ]
Заглавие:  Лаптопа ми забива от рутера

От както си сложих рутер компютъра започна да ми забива.През 4-5 дни компютъра ми забива,като сърфирам в интернет.Като влезна в настройки на (Безжична мрежова връзка Състояния) и натисна диагностига ми показва ,че има проблем с рутера,след разрешаване на проблема нещата се оправят.След 4-5 дни пак почва да забива.Някой знае ли от каде идва проблема?Рутерът ми е нов.

Автор:  n.botov [ 09 Ное 2016 23:30 ]
Заглавие:  Re: Лаптопа ми забива от рутера

Можем да помогнем евентуално ако знаем поне какъв е рутера и какъв проблем с връзката ти показва диагностиката. Аз лично залагам на лоши драйвери на wi if картата. Предполагам досега си използвал интернет връзката си посредством лан картата на лаптопа. Невиждан как рутера ще накара лаптопа да забие,освен ако не е целенасочена атака от някой,който ти е влезнал в рутера. Обнови си драйверите на безжичната карта,като най-просто първоначално решение.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Автор:  jorogt [ 10 Ное 2016 19:53 ]
Заглавие:  Re: Лаптопа ми забива от рутера

Рутерът ми е TP-LINK 300 Mbps.На диагностиката ми изписва проблем с безжичния адаптер или точката на достъп.Снощи,като свалях от замундата ми спря интернета.Направих диагностика и се оправи.Преди това като ми заби лаптопа, рестартирах лаптопа и рутера и нямаше проблем,като започнах да свалям ми спря интернета.Като влезна в свойства на безжичната мрежова връзка конфигуриране-управление на захранването и има една отметка разреши на компютъра да изключва това устройство с цел пестене на електроенергията.Да не би от там да идва проблема.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/