forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

Нова Загора
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=32&t=16770
Страница 1 от 1

Автор:  tantchev [ 29 Дек 2012 08:22 ]
Заглавие:  Нова Загора

Кога ще има интернет в Нова Загора, за да се махна от виваком. Защо дискриминирате малките градове? Абонат съм на БСК от 2004г.

Автор:  Rishko [ 29 Дек 2012 18:50 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

Дааа и аз така си мисля. Малките градове са изключително дискриминирани в това отношение. Доставяме Интернет само на големи градове като Сливен, Харманли, Ивайловград, Девня, Велинград, Котел и т.н. А да не говорим за големите населени места като Козлодуйци, Смолница, Житница, Тянево, Червенци, Ловчанци, Долина, Одринци, Карапелит, Владимирово, Генерал Киселово, Брестак, Ведрина, Бенковски, Воднянци и един куп други в североизточна България.
Какви дискриминатори сме само. Дискриминираме малките градове като не им пускаме Интернет, дискриминираме Гейовете като не пускаме порно канал с гей порно, дискриминираме де що ни попадне по всякакъв начин, дори си позволяваме да дискриминираме големи медийни групи, като не приемаме исканията им да плащаме за нещо, което принципно те го излъчват безплатно.
Но какво да се прави, такъв е живота.
Тежко ни е да живеем с толкова голяма кармична обремененост, но стискаме зъби, учим си кармичните уроци, за да се извисим духовно, след което с вече придобитите божествени сили, от духовното извисяване, ще удовлетворим желанията на всички.
Сега сериозно.
Само две теми над тази която си пуснал са правилата на секцията. Там ясно е обяснено, че нама как да отговорим кога в едно населено място, ще има покритие на услугата.
Колкото и голямо желание да имаме да ти бъде предоставена възможност, да смениш Виваком като настоящ твой доставчик, нямаме възможност да го направим.
Не се сърди на нас, че доставчика ти те експлоатира безогледно, защото нямаш друга алтернатива.

Автор:  tantchev [ 04 Яну 2013 22:01 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

Договора ми с бибаком изтича май месец. Все пак е добре да се каже някаква дата. Не ми се подписва нов договор с тях. Има ли поне малко светлинка в тунела?

Автор:  juliusceaser [ 08 Яну 2013 11:20 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

Наистина ще е хубаво да се каже дали изобщо има някакви планове.Аз също бих искал ако има нет от Булсат да се прехвърля.Щото засега както съм при лилавите-няма никакво развитие-нета си стои същият както го беше оставил предния доставчик,преди да бъде купен.А при разговор със служители в София казват че не могат да пуснат по-голям пакет.Аз съм на (уж) 15 Мбпс за 15 лв.Има един по-голям пакет,но хората се оплакват от липса на скорост там и сс една дума е по-бавен от по-бавния! :D

Автор:  232334564 [ 28 Юни 2013 15:44 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

По-бавен едва ли, но да не успеят да осигурят скоростта на ''големия'' пакет е напълно възможно.
Както при почти всяка мрежа има значение къде си. Аз например мога да кажа, че мой приятел от години е на лилавите и скоростта е добра. Преди имаха едни проблеми, но са ги оправили - макар и след месеци. :mrgreen:
Виваком и те имат оптика, ама познай тук (Нова Загора) имат, ли.
Всъщност аз не знам, дали някой светъл ден ще се появи оператор с оптика.
Иначе алтернативи има някакви, но за мен винаги има риск - ако дадената фирма има проблем в твоя клон си прецакан.
Те затова си правят договорчета, че да не им избягат клиентите. Ако си добър нямаш нужда някаква хартийка да те пази.
Аз също исках Булсатком да направят мрежа и да мина на тях, но не знам, дали изобщо някой има подобни планове.
Точни дати е много ясно, че не могат да се дават, но поне това мисля, че може да се каже.

Автор:  juliusceaser [ 10 Фев 2015 07:12 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

Виждам че от скоро се предлага Интернет и в Нова Загора.Но за съжаление е само безжичен със скорост 15 мб/с.Остана ни да чакаме да пуснат оптиката.Макар че края на ноември или началото на декември ги видях на главната да пускат оптика,точно пред нашия блок.Някой имали инфо за някакви планове?

Автор:  juliusceaser [ 23 Окт 2015 11:08 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

Никакво развитие като гледам,никой нищо не казва-ни модератори,нито служители.Иначе на картата е отбелязано че сме оптични,ама де е тази оптика,щом в офисите даже са на друг доставчик.

Автор:  juliusceaser [ 02 Ное 2015 17:18 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

:roll: :roll: :evil: :evil: :evil:

Автор:  juliusceaser [ 25 Ное 2015 21:43 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

:?:

Автор:  juliusceaser [ 04 Апр 2017 04:39 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

Има ли ли някой който вече е на оптика ?И да каже дали е FIBER-TO-THE-BUILDING или FIBER-TO-THE-HOME.При нас в мазето има терминал,ама още никой не се е закачил за да каже.

Автор:  user6396 [ 04 Апр 2017 16:00 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

В този форум, служители на фирмата, не отговарят на клиентски запитвания. Ако получите отговор от тук, то той ще е от потребител, а това означава вътрешна информация, която не е сигурно до колко е достоверна.

Автор:  juliusceaser [ 16 Апр 2017 05:34 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

Е,то въпроса ми беше насочен и без това към някой клиент.

Автор:  user6396 [ 16 Апр 2017 06:42 ]
Заглавие:  Re: Нова Загора

За жалост, клиентите нямат много достъп до такава информация, освен ако не са вътрешни хора. За това най-добре питай някого в блока относно това, вероятно дори той ще има повече информация.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/