Дата и час: 07 Сеп 2010 15:33

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
някоя и друга ПРЕПОРЪКА никога на вреди... 
Автор Съобщение

Мнение Re: някоя и друга ПРЕПОРЪКА никога на вреди...
Здравейте от Пловдив!
Поздрави на всички от любимия ми канал "Хоби ТВ", изпращам ви няколко препоръки и по-специално към риболовните програми:
* следя всички издания на рибиловните предавания, но те постоянно се повтарят /включително и такива от миналата година/, има достатъчно места от където могат да се направят нови и интересни предавания за различните видове риболов. С това постоянно повторение на предаванията се загубва интереса към телевизията и доскучава :roll:
* също така искам да попитам кога ЗИГИ и ГЕРИ ще покажат как действат на практика хилядите мухи, които правят в предаванията от зимата до сега :D
* привърженик съм на предаването "На риболов с Краси Върхара", защото обяснява всичко много подробно, а и вече имам успех с неговите монтажи :P , за което му благодаря и му пожелавам много слука занапред :)

07 Юли 2010 00:59
Профил

Мнение Re: някоя и друга ПРЕПОРЪКА никога на вреди...
Здравейте,
предлагам една програма с видео клипове заснети и изпратени от нас т.е. да снимаме по време на лов или риболов най-емоционалните моменти и да ги испратим . В един друг ловен канал тази програма е една от най-гледаната . :arrow: :idea:

16 Авг 2010 19:34
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2