| Автор |
Съобщение |
|
any
|
 някоя и друга ПРЕПОРЪКА никога на вреди...
... а може и да помогне!
ЗА ПРОГРАМАТА на ХОБИ ТВ ??? за водещите???
и за каквото се сетите.
|
| 02 Мар 2009 17:21 |
|
 |
|
joromimi
|
 Re: някоя и друга ПРЕПОРЪКА никога на вреди...
[quote="any"]... а може и да помогне!
ЗА ПРОГРАМАТА на ХОБИ ТВ ??? за водещите???
и за каквото се сетите.
Здравейте, любима моя телевизия! Казвам се Георги Георгиев от Враца! Много харесвам предаванията, които излъчвате, но имам една голяма молба и препоръка - когато излъчвате предаване за лов и най-вече за риболов (това е моето хоби), бих искал да давате информация за водоема, на който снимате предаването по-често. Или да го изписвате някъде на екрана, защото за съжаление не винаги го хващам от началото и се разочаровам, когато не знам как да стигна до давания водоем. Благодаря предварително, надявам се, че ще обърнете по-скоро внимание на препоръката ми!
|
| 25 Мар 2009 20:51 |
|
 |
|
max_manbg
Регистриран на: 20 Мар 2007 20:57 Мнения: 1149 Местоположение: http://www.siva-dionis.org/
|
Липсва предаване за риболов по река.
Едно предаване за пчеларство също няма да ви навреди!
|
| 30 Мар 2009 10:55 |
|
 |
|
jasp
|
 Хоби тв
И аз те подкрепям за това да се направи предаване за пчеларството.
|
| 30 Мар 2009 14:44 |
|
 |
|
sasho1980
|
Здравейте и от мен!
Много ми наресват предаванията, които правите. Какво ще кажете да се направи едно предаване - Направи си сам или нещо такова, за хората които правят ремонт.
|
| 01 Апр 2009 17:14 |
|
 |
|
Donic
Модератор
|
sasho1980 написа: Здравейте и от мен! Много ми наресват предаванията, които правите. Какво ще кажете да се направи едно предаване - Направи си сам или нещо такова, за хората които правят ремонт.
Остави сега тези ремонти.Аз предлагам да се помисли в/у едно предаване 18+ в късните часове. Та нима секса не е хоби 
|
| 01 Апр 2009 17:54 |
|
 |
|
max_manbg
Регистриран на: 20 Мар 2007 20:57 Мнения: 1149 Местоположение: http://www.siva-dionis.org/
|
Donic написа: Та нима секса не е хоби 
За някой е професия!
А може ли да е нещо по-така......

|
| 01 Апр 2009 20:15 |
|
 |
|
Карлсон
Регистриран на: 06 Апр 2008 20:37 Мнения: 2018 Местоположение: On the roof...
|
sasho1980 написа: ...Какво ще кажете да се направи едно предаване - Направи си сам или нещо такова, за хората които правят ремонт. По-добре не си го пожелавай. Интересна тематика е но повярвай ми след недоразумението което се излъчва в неделя по обяд по Нова ли беше или по БТВ,хората които работим в тази сфера едва оправяме бакиите на зрителите които гледали два епизода започват да творят чудеса в къщите си а тук става дума за инвестиция на пари и то много пари.Рядко и то от срам но все пак си признават клиентите ни че са се подвели по "лесните" ремонти които излъчват но си личи че това не е правено от човек който знае за какво става дума и немогат да се скрият така че си казват всичко. Това е достатъчно сложна материя за да си позволиш след две филмчета да направиш нещо толкова специфично и понякога грандиозно. Другото интересно е че има и хора които също след няколко епизода се надъхват и утре ще влезят у вас и на базата на познанието си и "опита" си от телевизията и ще ти потрошат няколко хиляди лева и нервите. Който иска да се информира в тази област има много по-добри начини.Има предавания от сорта на "Докато теб те нямаше" и други подобни по научно популярните канали и то са доста по интересни защото може да се видят неща непревични за нашите географски ширини,странни идеи от другите култури и най-вече работа с материали и технологии които тук са лукс и са непонятни за повечето хора. А за идеята на Доник: Donic написа: ...Та нима секса не е хоби 
може да се пусне едно такова предаване и ако може се кандидатирам за режисьор 
|
| 03 Апр 2009 01:51 |
|
 |
|
max_manbg
|
W123 написа: може да се пусне едно такова предаване и ако може се кандидатирам за режисьор 
Аз съм кандидат за подръжка.  Ще лъскам вибратори, ще подавам салфетки.........  А понякога мога и да замествам някой от порнстаровете..... 
|
| 03 Апр 2009 09:42 |
|
 |
|
brum
|
Здравейте. Обичам Хоби ТВ и всяко едно свободно време си го гледам с кеф, но..
Наред с рибарството се занимавам с акваристика. Та основно въпроса - предложение е: Няма ли по-добри ферми за аквариумни рибки от показваните по телевизията. Показваните аквариуми са уникално уродливи, мръсни, тесни, и извън всякакво разбиране за естетика. Има достатъчно Аквариумни форуми, в които има хора занимаващи се с развъждането на голямо разнообразие от риби и с тях са печелили международни отличия на изложби. Да не споменавам, че отглеждането на аквариумните растения също е вид хоби, което е тясно свързано със създаването на прекрасни аквариуми.
Друго, което ми е направило впечатление, фамилиарщината и липсата на познания на някои от водещите на рибарските предавания. Изрази като "..батка...", "...отзаде/отпреде..","...таковата..." и т.н. са меко казано смешни. "Тука има много водорасли..." да има, но споменатите са водни растения, които не са едноклетъчни колонии. Нищо против хората ама освен продаването трябва и малко четене.
|
| 13 Юли 2009 18:28 |
|
 |
|
expres
|
Мето предложение е предаването "На риболов в България"да се прекръсти на "Детски риболов" .На последък всяко предаване е посветено на детски състезания нямям нищо на против да се правят педявяния за децата ама всеки път като хвана "На риболов в България" дават само детски састезания. 
|
| 27 Юли 2009 12:34 |
|
 |
|
egenkov
Регистриран на: 18 Ное 2007 18:35 Мнения: 1114 Местоположение: Не в този форум
|
Ето една препоръка и от мен. Мой приятел се занимава с това и ми се струва доста интересно. Вижте на този линк http://www.youtube.com/watch?v=xi1IT69QlSs .
|
| 07 Сеп 2009 21:22 |
|
 |
|
gad4e
|
Незнам дали тука е мястото,но искам да предложа да има няккое друго предаване и за гълабите.Те също са хоби ...
|
| 22 Яну 2010 07:49 |
|
 |
|
king_mathers
|
Няма да е лошо да направите няколко филмчета в Пловдивска област.Много малко такива има дори почти липсват няма да е лошо сашто да се направи филм на р. Марица на бента до с.Маноле там има всякаква речна риба но трудно се лъже да я хванеш изобилства от кефали шарани сомове щуки каракуди(и то прилични)и др.
|
| 22 Яну 2010 13:15 |
|
 |
|
Bat Vanko
|
Това с направи си сам е перфектна идея.Стига да се води от професионалисти в дадена област.Когато се обяснява по подробно почти всеки би могъл да се справи.Никой не се е родил научен.
|
| 17 Юни 2010 17:27 |
|
|