forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

Булсат приложението за ТВ забива!
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=2&t=20501
Страница 1 от 1

Автор:  montero [ 23 Апр 2019 13:59 ]
Заглавие:  Булсат приложението за ТВ забива!

Здравейте,колеги!
До преди известно време приложението работеше перфектно, но от известно време забива и това много изнервя!Нета ми е 100мб.
Искам да попитам има ли други с моя проблем?

Автор:  Viktor Pavlov [ 23 Апр 2019 15:13 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

Доставчика! :mrgreen:

Автор:  zdravkos [ 23 Апр 2019 16:31 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

Здравей колега,
При мен на 3 стика(Fire TV Stick 4K) работи безпроблемнно!

Viktor Pavlov без да иска е уцелил правилния отговр - проблемът е в интернет доставчика ти! :wink:

Автор:  1953Angelov [ 24 Апр 2019 16:39 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

Здравейте,
Живея във Франкфурт и съм клиент на Булсат от 16 години. Смених си сателитните декодери от Булсат с фюжън декодери. От офиса в Перник ми дадоха един кръгъл декодер само за кабелна връзка, №38998114107, а другият квадратен декодер за Wi-Fi връзка №35764576086. Същият има и изход за кабелна връзка. Очаквах, че кабелната връзка на кръглият (само за кабелна връзка) декодер ще е по-надеждна и без прекъсване, а неизвестността ми беше към безкабелната Wi-Fi връзка на квадратният декодер? Оказа се точно обратното, че кабелната връзка на кръглият декодер, (който е само за кабелна връзка), ПРЕКЪСВА, а Wi-Fi връзката на другият декодер е перфектна! Скоростта на интернета ми е: кабелна връзка-170,941kbit/s, Wi-Fi-връзка-56,174 kbit/s. Пробвах всички възможни варианти, като свързах квадратният декодер, (който ми дадоха за Wi-Fi връзка), с кабел, но с кабел, картината прекъсваше. А с Wi-Fi връзка (без кабел) същият работеше перфектно. Предполагам, че Булсат предлагат декодери, които работят добре само с интернет, инсталиран само от Булсат? На практика, единият декодер (този който прекъсва) не ми е нужен и използвам само декодера за Wi-Fi връзка, като го премествам в хола или в спалнята, в зависимост от това, къде гледам телевизия, като го ползвам само за Wi-Fi връзка. Но се нуждая от още един Wi-Fi декодер, (или друг декодер за кабелна връзка който не прекъсва), за да не премествам постоянно наличният ми единствен работещ декодер, а да гледам 2 различни програми на Булсат на 2 различни телевизора.
Говорих по телефон с офиса в Перник със служителката ви Станислава, която изяви готовност да подмени ненужният ми, прекъсващ декодер с друг квадратен Wi-Fi (който има и вход за кабелна връзка) декодер, ако го изпратя. Изпратих го на мой познат Перник и след Велик ден, като го получи, ще отиде в офиса в Перник, ул.Кракра№1 да го подмени. Молбата ми е: Бихте ли посъветвали, изпратили или съдействали на офиса в Перник, какъв точно декодер да ми дадат?

Борислав Ангелов
b.angelov@web.de

Автор:  Rambo [ 25 Апр 2019 10:40 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

Ами то с Wi-Fi има само от тези квадратните, така че общо взето нямаш избор. Иначе с тези новите имаше някакъв проблем, но доколкото помня ставаше дума за нещо съвсем различно. Приемникът, който ще ти дадат, по всяка вероятност няма да е нов. ;)

Автор:  vanderel [ 25 Апр 2019 11:49 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

Здрасти Боре ! Ви Фи - то започва с 35 ! По това ще се ориентирате ти и приятелят ти. Но такъв едва ли ще ти намерят. Те бяха първите и вече не се предлагат. Освен от някъде някой да им е върнал такъв.
Явно причината е в боксчето. Приятелят ти да пробва новото една седмица, преди да ти го изпрати !

РР: Между другото от както Була са създадени при тях това е закон - новото противно на търговската, техническата и каквато и да е логика и очаквания е по-калпаво от старото !

Автор:  Milen_84 [ 25 Апр 2019 19:35 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

На това приложение може ли да се прави фаворит листа ?

Автор:  zdravkos [ 26 Апр 2019 22:27 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

Може

Автор:  Milen_84 [ 27 Апр 2019 20:08 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

zdravkos написа:
Може


И как става при мен с Андроид 8 въобще не ми дава да влезна в менюто с Настройките на профила

Автор:  sonyj7 [ 28 Апр 2019 02:18 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

Мисля че със син бутон на дистанционното се показва менюто, в моя случай ми трян
бвашр мишка да работя с менюто. Но при мрн хд каналите накъсват на андройд бокса.

Автор:  zdravkos [ 30 Апр 2019 08:30 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

Milen_84 написа:
zdravkos написа:
Може


И как става при мен с Андроид 8 въобще не ми дава да влезна в менюто с Настройките на профила

Версията на Андроид-а не е от значение. В апликацията -
от основната маска на менюто избираш канал и натискаш продължително бутона ок докато ти се появи опцията в подпрозорец - добави в любими :
Изображение

Ако искаш да премахнеш по-късно даден канал от фаворитите - любими - натискаш продължително време на канала, който искаш да премахнеш, докато излезе менюто "премахни от любими":
Изображение

Каналите от фаворитите започват с номер 001, 002 а стандартите, който са групирани по категории - 101 - бнт1 например.

Автор:  Milen_84 [ 30 Апр 2019 17:04 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

Стана колега zdravkos благодаря

интересно обаче че слагам Диемите на 4 и 5 канал и като добавих Евроспорт и Екшъна и минаха преди Диемите луда работа

Автор:  1953Angelov [ 21 Май 2019 21:29 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

Притежавам 2 фюжън декодера от старите. И на двата номерът им започва с 35. Единият е свързан с кабел, другият е с WiFi връзка. Живея във Франкфурт и скоростта на интернета ми е: кабелна връзка-170,941kbit/s, Wi-Fi-връзка-56,174 kbit/s. Телевизорите ми също са добри! Въпреки добрият интернет, картината НАСИЧА! Този декодер, с кабелната връзка насича по-малко - на няколко часа веднъж, два пъти, а този с WiFi връзката по-често! Предишният месец имах и декодер от новите, кръгъл, само за кабел връзка. Номерът му започваше с 38. Той пък насичаше на минута по 10 пъти! Върнах го и го замениха със стар. Но и той насича! Дали някога Булсат ще направи най-после декодер, който не насича, или да си търсим друга фирма, която предлага същата услуга? Ето ги конкурентите, при които може би ще се обърна?

Булсат-Фюжън
223,20лв за 12 месеца
Основен абонамент - 12,80лв за месец = х12 = 153,60лв
Премиум абонамент - 3,00лв за месец = х12 = 36,00лв
Допълнителен приемник - 2,80лв на месец =х 12 = 33.60лв
Общо. = 223,20лв/114,46€


TVisio- възможност за връщане!
Един абонамент за 4 устройства на един рутер!
Декодера има вход за кабел връзка и антена за WiFi връзка!
Абонамент за 12 месеца = 87,80 €
2 бокса. х 39,90 = 79,80 €
Общо. = 167,60 €

Elemental.tv
Box-62,90 €
Abonament-8,95x12=107,40€
2 box’s=62,90+62,90=125,18€
Obshto. =232,58€


BgTime.tv
Same za Smart tv
84.99€ za 12 Mesetsa
Android box-79,90€ x 2 = 160€
Obshto. =245 €

IPTV
2BOXA=200€
Abonament=za 2 box a = 180 €
Obshto. =380 €

Автор:  Rambo [ 22 Май 2019 12:45 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

Проблемът е, че си в чужбина, а не в приемниците...

Автор:  zdravkos [ 22 Май 2019 14:05 ]
Заглавие:  Re: Булсат приложението за ТВ забива!

@1953Angelov
Не искам да те отчайвам, но както ти е казал Rambo - проблемът ти е в интернет доставчика. Сигурно си към Unitymedia Hessen!? :?:

Конкуренцията, която си изброил включва по около 60 канала - визио и елементалите!
Останалите имат повече канали.

Всичките обаче предлагат тест фаза - пишеш майл на съпорта и тестваш. Имат и апликации за Андроид.

П.С.
Последният е доста скъп, има алтернативни за по около 12€ на месец с по 11 000 канала, видеотеки, etc.....някой нямат епг на бг каналите и тем подобни!

Ако искаш качествена иптв - Mag254 или Mag256 и чрез сталкер/министра! Всичко останало е за час-два без много претенции....
Лек ден

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/