forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

ZHD 210 Проблем
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=2&t=20235
Страница 1 от 2

Автор:  meadow [ 02 Яну 2018 17:46 ]
Заглавие:  ZHD 210 Проблем

Здравейте, днес се прибирам от зимната почивка включвам приемника и събощение "Грешна Карта" съответно вадене слаген няколко пъти, почистване няколко пъти без резултат. От къде може да се получва проблема и как може да се разреши? Благодаря.

Автор:  vanderel [ 02 Яну 2018 19:00 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

А изключва ли го от контакта ?

Автор:  meadow [ 02 Яну 2018 20:07 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

Да приемникът беше изключен от мрежата

Автор:  vanderel [ 02 Яну 2018 20:38 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

Хм, трябва като ти е изписало Грешна карта, тогава да го изключиш/за половин минута/и включиш в контакта. Така тунерът се рестартира и се изчистват бъговете му. След това вече може да изпише друг надпис, но тогава ще го мислим пък него :wink: :D

Автор:  meadow [ 02 Яну 2018 20:47 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

Ще се опитам да го излъжа някак. Благодаря за насоката.

Автор:  stivanvt [ 02 Яну 2018 20:49 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

На мен ми се е случвало при пускане на допълнителния приемник да ми изпише грешна карта но след рестартиране на пиемника и изваждане и отново връщане на картата....всичко се оправя.

Автор:  vanderel [ 02 Яну 2018 21:34 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

Ако не стане с рестарт, ще се наложи да отидеш до Кобленц или по-далеч :D за адаптер със същите данни.
Когато адаптерът започне да подава по-ниско напрежение, а тези на този модел го правят често, тунерът може да започне да изписва неправилни съобщения. С две дума - шашка се !
Това е !

Автор:  iuri2 [ 24 Яну 2019 21:23 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

Не ми се отваря нова тема..... Някой може ли да каже защо при дърпане шалтера на два 210 единия остава на фабрично настроените канали а другия си показва часовника и респективно после на любими Питам това във връзка с изкуку дистанционното/модерно и малко/което не може да превключва на любими канали и затова съм го оставил при 210 ката която си минава директно на тях :D :D :D

Автор:  vanderel [ 26 Яну 2019 20:27 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

Ако си на канал от Любими и изключиш тунера от контакта, при рестарта ще се върне на последния фабричен канал !
Ако го изключиш на стенбай, ще се върне на канала от любими.

Заключението - не трябва да спира тока !

Ако имаш тунер, който се държи по различен начин от описаното, трябва да помислим от какво може да е !

Автор:  iuri2 [ 27 Яну 2019 20:22 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

Тока не спира Аз го спирам че имам кутре гризач :D Двата прм са 210 Единия от каквото и положения да му дръпна шалтера отива на позиция 108 там си остава съответно новото дистанционно духа супата :D Другото пак по същия начин отива само че на стендбай и при включване вече си отива на любими и съответно този прм е любим на новото ми дистанционно Старото пак кутрето му видя сметката. Та въпроса е има ли причина или и приемниците са като БУЛЯ правят си каквото си искат в наш ущърб :D

Автор:  vanderel [ 27 Яну 2019 21:47 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

iuri2 написа:
Другото пак по същия начин отива само че на стендбай и при включване вече си отива на любими и съответно този прм е любим на новото ми дистанционно
Ако в Любимите няма много канали, за които да съжаляваш или да не могат лесно да се възстановят, му дай едни фабрични. При празен списък, да видим какво ще търси в Любими :wink: :D
След това и да му попълниш списъка, вече ще се държи като първия !!!

Автор:  iuri2 [ 28 Яну 2019 07:55 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

Ако тоя се държи нелогично е добре защото новото дистанционно го харесва/иначе е безполезно/ Просто ми беше чудно защо едни и същи устройства се държат различно!! А иначе може и да пробвам по натам съвета ти че ще е голямо гласене ако почна. Целия фабричен при мен е пренагласен в любим по мой си начин :lol: :lol:

Автор:  iuri2 [ 28 Яну 2019 08:03 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

Плюс това забравих..... Той не отива в любими а след вкл на тока първо си пише boot loAd и след това направо за разлика от другия отива на часовника и си го сверява. И понеже изобщо не припарва до фабричните после при вкл си отива на любими което много се харесва на иначе много красивото ново куку дистанционно!!! Дано не попада в ръцете на някоя баба :lol: :lol: :lol:

Автор:  vanderel [ 28 Яну 2019 10:25 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

То това че след рестарт от тока отива на стенбай е добре. Така трябва да бъдат всички, защото ако им работи коректно СЕС системата, то при всяко мигане на тока тунерът ще пуска ТВ. Софтуерите на Була обаче не се подчиняват на логиката :wink:

Автор:  iuri2 [ 28 Яну 2019 19:59 ]
Заглавие:  Re: ZHD 210 Проблем

Истината е пазете поне едно оригинално дистанционно докато не дойдат китайците.Техниката на БУЛЯ май не е и там правена въпреки че не е техниката виновна а хората..... Айде със здраве!!

Страница 1 от 2 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/