forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

"LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е к-н"
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=2&t=18687
Страница 16 от 17

Автор:  Петър [ 20 Мар 2019 23:03 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

vanderel написа:
А ще ми благодариш след като идеш в близкия техно магазин и си купиш за 5-6 евро един адаптер - 12 волта,
около 2 ампера/може да не са точно 2/ :!: 12 V / 2000 mА
Внимавай за размерите на буксата, че има различни стандарти - или носи твоя, или запомни размера от снимката :arrow:
... и гледай задължително "плюса" да е вътрешния пръстен на буксата.

Автор:  vanderel [ 25 Мар 2019 23:33 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

4o4o78 написа:
super, още сега ще си поръчам онлаѝн , но възможно ли е и да е др проблема защото на допълнителният приемник със същият адаптер няма гржжи? и все пак ще пробвам :wink: ,благодаря
Този ти пост, не съм го видял :( Двата приемника еднакви ли са ? Все като третия !?
Но ти вече сигурно имаш някакъв резултат :?

Автор:  Вихрен [ 28 Мар 2019 15:38 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Здравейте!Изчетох доста по темата и бих искал да попитам за следният проблем:
HD приемник ZHD210 , трети в къщата ни , свързан към 4-ка конвертор ( 4 QUD40 ) до скоро напълно изправен,без "замръзване" или "насичане". От няколко дни - LNB- няма сигнал , празни % и dB -никой,празно.Приемника е разменян и свързван на местата на другите и работи перфектно,разменяни са и адапторите и работи.Проверени са антенните буксички и всичко е ОК.Две неща не съм опитвал:
- да разменя местата на кабелите на конвертора
- да завъртя адаптера в контакта!
Възможно ли е моят проблем да е да е от конвертор?
Благодаря предварително!

Автор:  vanderel [ 28 Мар 2019 20:12 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Аз разбирам, че след пробите си установил че приемникът и адаптерът са здрави. Тунерът работи на другите места, но не работи на неговото си място. Ако добре съм разбрал, нещата опират до кабела на въпросното място и до конвертора/по-специално един от изходите му/. Като размениш местата на кабелите при конвертора, ще разбереш кое от двете е.
Завъртането на адаптера е без значение !

Автор:  zdravkos [ 28 Мар 2019 21:30 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Или смени приемниците, от стая в която работи, на мястото, на което прави проблем.

Автор:  vanderel [ 26 Юни 2019 18:57 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Служебен пост !

Автор:  kappo [ 04 Авг 2019 18:42 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Здравейте ,има ли и при други проблем в момента с тези транспондери:?
12271000 bB=-0
12463000 bB=0
12194000 bB=0
:evil:
Доста канали липсват!

Автор:  zdravkos [ 04 Авг 2019 18:44 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Няма сигнал от хоризонталните транспондери

Gesendet von meinem Nokia с фенерче mit Tapatalk

Автор:  kappo [ 04 Авг 2019 18:46 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

zdravkos написа:
Няма сигнал от хоризонталните транспондери

Gesendet von meinem Nokia с фенерче mit Tapatalk

Да, точно така.И при Вас ли е така в момента?

Автор:  zdravkos [ 04 Авг 2019 18:47 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Да, за съжаление...

Gesendet von meinem Nokia с фенерче mit Tapatalk

Автор:  kappo [ 04 Авг 2019 18:59 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

zdravkos написа:
Да, за съжаление...

Gesendet von meinem Nokia с фенерче mit Tapatalk

Правих два опита да се свържа с оператор,но за съжаление, за пореден път,както всеки път "всички оператори са заети.Обадете се по-късно". :evil:

Автор:  zdravkos [ 04 Авг 2019 19:03 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Ами неделя е, точно в най-гледаното време нашия оператор ще ни поставя на нокти!
А оператор няма как да помогне в случая

Gesendet von meinem Nokia с фенерче mit Tapatalk

Автор:  ssivov [ 04 Авг 2019 19:06 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

A1......

Автор:  zdravkos [ 04 Авг 2019 19:08 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

ssivov написа:
A1......
Б2.....
Какво общо имат червените тук?

Gesendet von meinem Nokia с фенерче mit Tapatalk

Автор:  kappo [ 04 Авг 2019 19:46 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

zdravkos написа:
Ами неделя е, точно в най-гледаното време нашия оператор ще ни поставя на нокти!
А оператор няма как да помогне в случая

Gesendet von meinem Nokia с фенерче mit Tapatalk


Така е,но все пак исках, ако възможно да ми дадат адекватно обяснение за проблема, и времето за отстраняването му. :|

Страница 16 от 17 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/