forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

"LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е к-н"
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=2&t=18687
Страница 14 от 15

Автор:  hideman [ 18 Дек 2018 09:02 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

От страницата на Булсатком:
Необходимо ли е да съм свързан с интернет да гледам Fusion TV?
Да, за да гледате Fusion TV е нужно да имате постоянна интернет свързаност. Необходимите скорости на интернета са следните: за смартфон - 200 Kbps, за таблет - 850 Kbps, за SD TV на телевизор или компютър - 2.5 Mbps., за HD TV на телевизор или компютър - 9.5 Mbps.

Автор:  XaMaB [ 19 Дек 2018 14:23 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Последен Потребител написа:
Другите доставчици на 1080п пускат стриймове до около 12 мбит, така че при Буля сигурно и 10 ще са достатъчни. Но ако по трасето има нещо нестабилно, което лагва и пропуска пакети това е друга хава.

Пощавай, кои доставчици пускат 1080p?

Автор:  Последен Потребител [ 19 Дек 2018 17:18 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

За 1080i ли се заяждаш?

Автор:  XaMaB [ 20 Дек 2018 22:42 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Последен Потребител написа:
За 1080i ли се заяждаш?

Заяждм ли се? :D

Автор:  vanderel [ 08 Фев 2019 22:53 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

За Пепи :arrow:

Прикачени файлове:
снадка.jpg
снадка.jpg [ 3.93 KiB | Прегледано 592 пъти ]
Еф конектор.jpg
Еф конектор.jpg [ 2.62 KiB | Прегледано 592 пъти ]

Автор:  vanderel [ 11 Мар 2019 23:57 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Технически пост :D

Автор:  Viktor Pavlov [ 12 Мар 2019 00:16 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Пробваш ни, знам аз, тук сме! :)

Автор:  vanderel [ 12 Мар 2019 10:40 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

С технически постове издигам темата, да не потъва :D
Поздрави Вики !

Автор:  pepy1 [ 12 Мар 2019 15:08 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

И аз да се впиша в издигането на темата :D Тъй като търсачката е в почивка, не мога да намеря едно инфо. Ако имам сплитер и два приемника за 2 телевизора, ще имам ли проблем с вертикала или хоризонтала? Или проблема беше със сплитер 2 ТВ и един приемник?

Автор:  DevNull [ 12 Мар 2019 15:31 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Ще имаш. Или двоен конвертор или стакер.

Автор:  zdravkos [ 12 Мар 2019 15:34 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Ако става дума за сателит - ще имаш проблем.
На кабелна телевизия няма да имаш проблем!

П.С. Сплитер на сателитна телевизия може да работи без проблеми ако системата ти е unicable II, но това е друга бира :)

П.С.2 Devnull беше по-бърз

Автор:  pepy1 [ 12 Мар 2019 16:53 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Понеже сега окабелявам една боксониера, за да скрия кабелите, коаксиалния в това число. Пускам си 2 независими кабела за бъдещ двоен конвертор/че сега е единичен/ за 2 бъдещи приемника, да ми е чиста работата, да не ме споменава сина после :) ! Благодаря

Автор:  vanderel [ 12 Мар 2019 18:13 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

На две преки има подобна тема :D :arrow: viewtopic.php?f=2&t=20465 :D Два коаксиални кабела до терасата, за сат. ТВ и два лан кабела от двете стаи до коридора, за ИПТВ.

Автор:  pepy1 [ 12 Мар 2019 18:26 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

Може, ама натисни там този от когото зависи да оправи търсачката, също и прикачването на файлове във форума. Като намалих размера до максималния позволен, нищо не се виждаше на скрийншота!

Автор:  DevNull [ 12 Мар 2019 18:47 ]
Заглавие:  Re: "LNB Няма сигнал","Нямате достъп до мрежата","Каналът е

pepy1 написа:
също и прикачването на файлове във форума. Като намалих размера до максималния позволен, нищо не се виждаше на скрийншота!

Ползвай
http://www.img-share.eu/
или
http://prikachi.com/

Страница 14 от 15 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/