forum.bulsat.com
http://forum.bulsat.com/

МОЛБА !
http://forum.bulsat.com/viewtopic.php?f=15&t=20253
Страница 1 от 1

Автор:  vanderel [ 25 Яну 2018 14:09 ]
Заглавие:  МОЛБА !

:!: Молбата ми е надявам се в полза на фирмата. Ако един ден Г-н Генчев реши че форумът е препълнен и заповяда да се изчисти :
:idea: Първо, да се помисли кое да се изчисти и кое да остане :?
:idea: И второ, да се предупреди примерно една седмица или 10 дни преди това, че следва профилактика на форума, за да може който иска да си копира някой теми, постове и там каквото го интересува. А не внезапни всичко да отиде в кошчето :?

Мисля че не е трудно да се напише едно съобщение и че поне това можете да направите за хората отдали от личното си време на БСК и в частност на неговия форум !

Благодаря !!!

Темата за да не остане празна, може потребителите на форума да я допълват с други анонси отправени към ръководството на БСК.

Автор:  Петър [ 25 Яну 2018 14:38 ]
Заглавие:  Re: МОЛБА !

+1 Подкрепям мнението на vanderel, напълно адекватно и обосновано е! Само дето силно се съмнявам, че някой ще седне "да мисли", кое да се изчисти и кое да остане. Ще минат както винаги с голямата секира и толкоз, което остане остане.

Автор:  Wanderer [ 25 Яну 2018 15:20 ]
Заглавие:  Re: МОЛБА !

vanderel написа:
:!: Молбата ми е надявам се в полза на фирмата...

Честно да ти кажа, ако г-н Генчев или който и там да е от кукловодите в БСК, има грам акъл в кратуната си, каквото и да направи с форума, не трябва да те изтърва теб. Такива кадри умните люде дебнат още от началното образование. В някои други страни, обаче. Не го приемай като комплимент, истина е. Твърде работоспособен и всеотдаен си за ... наистина за какво?

Автор:  sispol [ 27 Яну 2018 12:54 ]
Заглавие:  Re: МОЛБА !

При предишното ,,изчистване,, на форумът заминаха доста полезни съвети и теми. Дано при следващото да не е така.

Автор:  Тотал [ 27 Яну 2018 14:35 ]
Заглавие:  Re: МОЛБА !

Форумът е единственият ценен собствен актив актив на Булсат. Другите активи (спътник, наземна станция, мрежи и т.н.) са собственост на кредиторите. Не е нужно да се затрива Фоумът, той може дори да се продаде в случай на закриване на фирмата Форумът е изключително ценен за абонати в чужбина, включително и за абонати към други доставчици. Без съмнение Форумът е най-ценното на Булсат, той също е ценен архив за развитието на фирмата, нейната история, възходи и падения, реализации и несбъднати мечти. Форумът може да се прехвърли на друго место, при невъзможност да бъде подържан от фирмата.

Автор:  vanderel [ 27 Яну 2018 18:45 ]
Заглавие:  Re: МОЛБА !

Тотал, благодаря за силните думи !!! Благодаря и на останалите за подкрепата !

Бях написал и втори пост, веднага след първия, за решаващата помощ на форума особено за "чужденците", но бях добавил и нещо за фирмата, което явно е предизвикало изтриването му. Това най-малкото означава, че темата е видяна. Остава и да се прояви малко уважение към потребителите, за което всъщност е и молбата.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/